Rec 2 Rec

Recruitment talent voor jouw organisatie

Wij zijn marktleider in de Nederlandse markt op het gebied van werving van recruiters en commerciële functies in de arbeidsbemiddeling. Vanuit ons rec2rec team werven wij recruitment specialisten om in dienst te treden bij onze opdrachtgevers. Recruitment van recruiters dus. Recruitment consultants en accountmanagers voor detacheerders en werving & selectie bureaus; corporate recruiters en Talent Acquisition Specialists voor organisaties in uiteenlopende bedrijfstakken.

“Omdat wij zelf 100% van onze tijd met recruitment voor onze opdrachtgevers bezig zijn, weten wij als geen ander wat de capaciteiten en kwalificaties van een toprecruiter zijn.”

Eveline van Kempen Recruitment Specialist

Aim high.

Wij recruiten recruiters

Wij zijn recruitmentspecialisten met jarenlange ervaring in de recruitmentmarkt en de arbeidsbemiddeling. Klanten kiezen voor ons omdat ze door onze focus en marktkennis hun groeiambities kunnen realiseren. Kandidaten vertrouwen op onze kennis van organisaties binnen de Benelux. Wij zijn trots op de reputatie die we hebben als betrouwbare partner die in staat is recruitmenttalent te verbinden aan succesvolle bedrijven. 

Wij kennen de markt, en de markt kent ons

Door onze ervaring in de markt hebben wij het grootste netwerk van recruiters en kunnen wij putten uit de beste recruitmentspecialisten die beschikbaar zijn of komen. Wij helpen recruiters al jarenlang bij het vinden van hun volgende stap. Hierdoor hebben wij een waardevol netwerk opgebouwd en hebben wij vertrouwen gewonnen binnen de recruitmentwereld. Wij zijn trots op de duurzame relaties die wij hebben met opdrachtgevers en recruitmentspecialisten.

Business Partner

Wij zijn overtuigd van onze expertise. Van ons ontvang je alleen gekwalificeerde kandidaten, waardoor je passende en gemotiveerde kandidaten spreekt. Met onze kennis en ervaring van recruitment zijn we daarnaast een waardevolle adviespartner richting onze opdrachtgevers met betrekking tot hun groeiplannen.

Wat heb jij daar aan?

  • Ervaren adviespartner binnen recruitment
  • Een team dat precies weet wie goed zou passen op jouw vacatures
  • Snel inzicht in beschikbare kandidaten.

Wil je meer weten over onze andere diensten? Kijk dan bij Interim Recruitment of RPO.

ONZE AANPAK

Recruitment Success Framework

Wij hebben onze expertise gebundeld in ons Recruitment Success Framework. Hierin laten wij in tien stappen zien hoe je recruitment tot een succes maakt.

Onze aanpak Downloads