RPO

Recruitment Process Outsourcing

Bij Recruitment Process Outsourcing (RPO) nemen wij een gedeelte of het hele recruitmentproces uit handen. Onze RPO dienstverlening is gericht op het meetbaar en inzichtelijk maken van het recruitmentproces, het verlagen van de recruitment kosten en het aantrekken van toptalent.

“Alone we can do so little; together we can do so much!”

MILAD ZANDI MANAGING PARTNER TIMETOHIRE

Aim high.

Hoe werkt dat?

Recruitment Process Outsourcing (RPO) is anders dan Interim Recruitment. Met RPO werken en werven wij uit naam van jouw bedrijf en bedrijfscultuur. Samen bouwen we aan jouw employer brand. Je bespaart tijd, en dus geld, en haalt betere medewerkers binnen. Je bent gegarandeerd van continuïteit en consistentie in je wervingsactiviteiten en bent dus niet langer kwetsbaar als een recruiter je bedrijf verlaat. Alle data zijn en blijven exclusief jouw eigendom. Kosten gaan omlaag, snelheid, kwaliteit en resultaat gaan omhoog.

Zo voegen wij waarde toe

  • We werven uit naam van jouw organisatie en bouwen mee aan jouw werkgeversmerk.
  • Continuïteit. Wij zijn continu met recruitment bezig, dus er is 24/7 reactie op kandidaten.
  • Kandidaten zijn exclusief voor jouw organisatie.
  • Expertise. Timetohire is expert van het hele recruitmentproces o.a. jobmarketing, employer branding, selectie en onboarding.
  • Teamwerk. Jullie huren niet één recruiter in, maar een team met de benodigde recruitment expertise.
  • Transparantie. Heldere en meetbare afspraken en rapportages.
  • Flexibiliteit. RPO bij Timetohire is schaalbaar en biedt structuur voor de toekomst en is gemakkelijk over te dragen.
  • Duurzaamheid. Door te werken vanuit jullie naam, het inrichten van de Recruitment Funnel en het beheren/ opzetten van een talentpool creëren we langetermijnwaarde en daarmee een bijdrage aan een duurzame inrichting van recruitment binnen jouw organisatie.

Bewezen succesvol

Wij werken in onze RPO projecten aan de hand van een door ons ontwikkelde methodiek, waarin alle facetten van recruitment terugkomen om succes te garanderen. Download het framework hieronder of lees hoe wij deze methodiek hebben toegepast bij onze tevreden klanten in onze success stories.

Is dit wat jij nodig hebt? Neem dan nu contact met ons op!

Wil je meer weten over onze andere diensten? Kijk dan bij onze Interim Solutions of Executive Search. Of wil je zelf alvast beginnen? Lees dan onze blogs en start jouw eigen succes story.

bewezen succesvol

Recruitment Success Framework

Wij hebben onze expertise en ervaring gebundeld in ons Recruitment Success Framework. Hierin laten wij in tien stappen zien hoe je recruitment tot een succes maakt.

Onze aanpak Downloads