Rec 2 Rec

Recruitment talent voor jouw organisatie

Wij zijn marktleider in de Nederlandse markt op het gebied van werving van recruiters en commerciële functies in de arbeidsbemiddeling. Vanuit ons rec2rec team werven wij recruitment specialisten om in dienst te treden bij onze opdrachtgevers. Recruitment van recruiters dus. Recruitment consultants en accountmanagers voor detacheerders en werving & selectie bureaus; corporate recruiters en Talent Acquisition Specialists voor organisaties in uiteenlopende bedrijfstakken.

“Omdat wij zelf 100% van onze tijd met recruitment voor onze opdrachtgevers bezig zijn, weten wij als geen ander wat de capaciteiten en kwalificaties van een toprecruiter zijn.”

Eveline van Kempen Recruitment Specialist Timetohire

Aim high.

Wij recruiten recruiters

Wil jij de juiste partner in jouw zoektocht naar de beste recruitment-professionals? Timetohire is marktleider in de werving en selectie van recruiters. Wij vinden en verbinden recruiters aan toffe, passende uitdagingen. Bij ons ben je dus aan het juiste adres. Wil je weten waarom we marktleider zijn? Je leest er alles over in onze succescases onderaan deze pagina. 

Binnen je organisatie zijn mensen je meest waardevolle asset. De juiste mensen vinden en binden blijft een tijdrovende klus en als je dan ook nog een schaarse doelgroep als Recruiters zoekt, dan blijft er weinig tijd over voor de focus op je core business.

Idealiter heb je de kandidaten voor het uitkiezen na een stortvloed aan sollicitaties, dat werkt in een kandidaat gedreven markt helaas wat anders. Het is snel schakelen en kostbare uren investeren in het wervingsproces zonder garantie op succes, hier heb je goede Recruiters voor nodig. Het vinden van Recruiters, dat is ons specialisme.

Business Partner

Timetohire is inmiddels 50 ervaren Recruiters sterk, ieder met een eigen achtergrond, specialisme en gigantisch netwerk. Recruitment is onze core business, dit doen wij dag en nacht. De recruitmentmarkt heeft voor ons dan ook geen geheimen en wij beschikken over het grootste netwerk van Recruiters in Nederland en breiden dit zelfs uit naar de gehele Benelux. We zijn marktleider in de werving en selectie van Recruiters (Rec2Rec).

Doordat wij dagelijks Recruiters spreken, weten wij wat hen drijft en motiveert, waardoor wij ook weten hoe jouw organisatie het beste talent aan zich kan binden. Benieuwd naar onze aanpak en de voordelen hiervan? Die vind je hieronder.

Meeting first

Wij werken alleen samen na een uitgebreide videocall of een kennismaking op kantoor. Kwaliteit is belangrijk en dit kunnen we alleen borgen als we jouw business goed kennen.

Exclusieve samenwerkingen

In de basis werken wij met onze opdrachtgevers samen op basis van een Retainer. Hierdoor hebben wij focus op het leveren van een zo goed mogelijke service en resultaat.

Wij kennen de markt, en de markt kent ons

De recruitment-markt is ónze markt. De afgelopen jaren hebben wij een netwerk opgebouwd van ruim 15.000 kandidaten, die wij persoonlijk hebben benaderd en dit netwerk blijft gestaag groeien. Wij introduceren alleen kandidaten die hun akkoord hebben gegeven en voor jouw organisatie willen gaan en we bereiden hen voor op een eventuele vragen tijdens een sollicitatiegesprek. Zo ontvang jij alleen gemotiveerde en goed voorbereide kandidaten.

Bij no cure no pay werving richten Recruiters zich doorgaans eerst op de snelst en meest makkelijk in te vullen vacatures. Wanneer jij als opdrachtgever ons commitment geeft in de vorm van een Retainer dan geven wij commitment af en heeft jouw wervingsprocedure onze hoogste prioriteit. Iedere consultant neemt een maximumaantal retained searches aan.

Jouw organisatie leren kennen

We werken alleen samen na een uitgebreide intake op locatie of per video. De cultural fit is namelijk een belangrijke factor om de juiste match te kunnen maken.

Wat voor rollen werven wij?

We werven o.a. voor arbeidsbemiddelaars, detacheerders, consultancy’s en organisaties die op zoek zijn naar Corporate Recruiters. Dus, van Recruitment Consultants, Sales Consultants, Accountmanagers, Business Managers en Recruiters tot Corporate Recruiters en Talent Acquisition Specialisten.

Wat zijn de voordelen voor jou?

  • Ervaren adviespartner binnen recruitment;
  • Een team dat precies weet wie goed zou passen op jouw vacatures;
  • Snel inzicht in beschikbare kandidaten.

Wil je meer weten over onze andere diensten? Kijk dan bij Interim Recruitment of RPO. Wil je liever eerst zelf aan de slag? Lees dan onze blogs voor handige tips en start jouw success story.

Wil je weten wat Timetohire voor jouw organisatie kan betekenen op basis van werving & selectie? Neem contact op met ons team!

Het Rec2Rec team

Paco.

Heb jij een vraag over een externe vacature of over Rec2Rec?

ONZE AANPAK

Recruitment Success Framework

Wij hebben onze expertise gebundeld in ons Recruitment Success Framework. Hierin laten wij in tien stappen zien hoe je recruitment tot een succes maakt.

Onze aanpak Downloads