Recruitment Process Outsourcing (RPO)

1-op-1 afgestemd op jouw strategie

RPO staat voor Recruitment Process Outsourcing. Bij Timetohire hebben wij het ook wel over Orchestrating in plaats van Outsourcing. Met RPO haal je namelijk een compleet team van recruitmentspecialisten in huis en ben je opgewassen tegen de schaarste op de markt. Dit team kan je zien als individuele muzikanten die, wanneer je hen samen laten spelen, een prachtige symfonie uitvoeren. Iedere specialist draagt bij aan het opzetten en uitvoeren van de perfect op maat gemaakte recruitmentstrategie voor jouw organisatie.

Het werven van personeel kan een tijd- en geld rovend proces zijn en niet de resultaten opleveren waar je wel in hebt geïnvesteerd. Merk jij dat het vullen van die ene vacature wel erg lang duurt? Of dat je nieuwe hire niet zo lang blijft hangen als dat je had gehoopt? Met RPO stel je een duurzame strategie op en zorg je voor een oplossing voor de lange termijn. Hoe dat precies in zijn werk gaat lees je hieronder.

 • 90+ recruiters achter 1 gezicht

 • Inzicht in succesfactoren

 • Specialistische kennis voor iedere functie

 • Van reactief naar proactief werven

Unieke aanpak voor succes

Recruitment Success Framework

Van naamsbekendheid met Recruitment Marketing tot data-analytics om de succesfactoren naar boven te halen. Alles wordt gedaan om strategisch met recruitment bezig te zijn. Wij werken met ons zelf ontwikkelde Recruitment Success Framework, in 10 stappen helpen wij je naar een strategisch en duurzaam ingericht recruitmentproces voor nu en voor in de toekomst. Benieuwd hoe deze stappen er uit zien of wil je deze gelijk in de praktijk brengen? Download ons Recruitment Succes Framework.

Onze aanpak Download

Hoe ziet Recruitment Process Outsourcing eruit?

Recruitment Process Outsourcing (RPO) is niet te vergelijken met Interim Recruitment. Met RPO dompelen onze specialisten zich helemaal onder in de cultuur van jouw bedrijf, zij zijn écht onderdeel van de organisatie. We bouwen samen aan een sterke recruitmentstrategie en samen zijn wij succesvol. Het is dan ook een duurzame, lange termijn oplossing en geen quick fix.

Met Recruitment Process Outsourcing challengen wij dagelijks meer dan 40 bedrijven op hun recruitmentstrategie. We vertalen de bedrijfsdoelen naar een recruitmentstrategie en zetten een bewezen succesvol recruitmentproces neer.

Van bedrijfsdoelen naar recruitmentstrategie

Als eerste worden urgente pijnpunten gelijk opgepakt. We vangen de korte termijn vacatures direct op en bouwen tegelijk met onze specialisten aan een aantrekkelijk werkgeversmerk voor de lange termijn. We doen een nulmeting waarin wij inventariseren waar de behoefte ligt, analyseren de huidige situatie en maken een plan voor de gewenste situatie. Voorbeelden hiervan zijn Talentpooling (neem afscheid van externe bureaus), een optimale Candidate Journey, heldere Arbeidscommunicatie en het bouwen van een sterk Employer Brand. Op deze manier krijg jij weer de volledige controle over jouw recruitmentproces.

Om succesvol te zijn, moet je continu actief zijn in de markt en met onze RPO-specialisten ben je hiervan verzekerd. Ook ben je minder kwetsbaar als iemand vertrekt, het resultaat is dat alle opgedane en verzamelde kennis over recruitment goed bewaard blijft. Alle data zijn en blijven exclusief jouw eigendom. De Cost & Time per Hire gaan omlaag, de snelheid, kwaliteit en het resultaat gaan omhoog. Met onze RPO-dienstverlening helpen wij je om recruitment strategisch en duurzaam in te richten. Hierbij zorgen wij voor de specialisten die perfect aansluiten bij jouw organisatie. Wij weten hoe je een recruitmentafdeling inricht, recruitment processen verbetert, de Candidate Journey optimaliseert, een ijzersterk Employer Brand opzet en uiteraard hoe wij jouw vacatures kunnen vervullen. Dit geeft jou de ruimte om de focus te behouden op het grotere geheel, de toekomst en groei van jouw organisatie.

Van sourcing en employer branding tot datagedreven recruitment

Meer dan alleen Recruitment


Recruitment kent tegenwoordig verschillende specialismen. Al deze specialismen zelf opvangen is onbegonnen werk en levert eigenlijk niet de resultaten op die je wilt en je bent er wel veel kostbare tijd mee kwijt. Bij Timetohire zien wij deze specialisme als een vak apart en hebben onze specialisten dan ook zeer hoog zitten (wij noemen hen zelfs heroes).

Met Recruitment Process Outsourcing beschik je over een team van specialisten voor iedere uitdaging. Zo ben je o.a. verzekerd van een effectief recruitment proces met jouw RPO-Lead, zorgt de Recruitment Marketeer voor een sterk en aantrekkelijk werkgeversmerk en is de Sourcing Specialist bezig om de talentpools voor de toekomst te verzekeren.

Plan een kennismaking

Waarom anderen voor Timetohire kiezen

 • Weer in control zijn over je werving.
 • Onnodig hoge werving en selectie kosten drastisch verlagen.
 • Om te bouwen aan een een onweerstaanbaar werkgeversmerk waar mensen voor willen werken.
 • Expertise. Met een RPO krijg je een projectteam met specialisten voor o.a. jobmarketing, Employer Branding en Sourcing.
 • Flexibiliteit. RPO is schaalbaar en biedt structuur voor de toekomst en is gemakkelijk over te dragen.

Jouw team van specialisten

Frederique.

Recruitment Marketeer

4+ Jaar ervaring

Guido.

IT & Tech Recruiter

15+ Jaar ervaring

Carlijn.

Recruitment Project Manager

13+ Jaar ervaring

Eveline.

Sourcing Specialist

4+ Jaar ervaring

.

A.I. Recruitment Expert

7+ Jaar ervaring

Kimberly.

Lead Recruiter

7+ Jaar ervaring

Maak kennis met RPO

Bespreek je uitdagingen met een specialist

Wil je meer weten over hoe Timetohire recruitment problemen aanpakt en of we ook in jouw branche al eerder een RPO gedaan hebben? Neem contact op en wij vertellen je alles wat jij wilt weten hoe wij jouw organisatie kunnen helpen groeien.

Plan RPO kennismaking

Fantistics

Werk aan jouw Employer Brand


Als je als organisatie te weinig sollicitaties binnenkrijgt, last hebt van een lage response op Inmails of merkt dat sollicitanten toch vaak voor de concurrent kiezen, is er vaak sprake van een Employer Brand dat niet aansluit op de wensen van kandidaten. Maar hoe maak je hier de juiste stappen in? Met de Fanployer Scan weet je precies waar er voor jouw organisatie winst te behalen valt. Het is de perfecte nulmeting om van jouw Employer Brand een kandidatenmagneet te maken. Zo weet je zeker dat het beste talent kiest voor jouw organisatie.

Lees meer

Minutes On career


De beste video content in jouw Candidate Journey


Minutes on career is onze partner op het gebied van video content. Als specialist binnen recruitment videos weten ze kandidaten mee te nemen in elke stap van jouw candidate journey. Door de waarden van jouw organisatie te vertalen naar film, geef je de kandidaat de mogelijkheid om zichzelf te identificeren met jouw bedrijf. Samen met Minutes on Career vertalen we jouw wensen naar inspirerende, praktische en vooral toepasbare video content om het juiste talent aan te trekken.

Lees meer

Recruitee

Eén plek voor al jouw kandidaten


Voor een goed overzicht van jouw kandidaten is een ATS essentieel. Of je nou nog geen ATS hebt of op zoek bent naar een beter systeem; onze recruiters richten het voor je in. Dankzij onze samenwerking hebben we alle kennis in huis om Recruitee in te richten voor alle recruitmentbehoeftes van jouw organisatie. Op deze manier heb je altijd overzicht over je vacatures, sollicitanten, evaluaties van sollicitatiegesprekken, job-intakes, talentpools, data omtrent je funnel en werken alle teamleden moeiteloos samen in één systeem.

Lees meer

Langdurig succesvol met RPO

Warmteservice

“Het voelt alsof er een ervaren collega bij ons werkt, in plaats van iemand die je even inhuurt voor een bepaalde klus”

Claudia Georgiades HR-Medewerker

Bekijk case
 • 0

  Kandidaten in talentpools

 • 0%

  Offer Acceptance Rate

 • 0%

  Meer sollicitaties

 • 0%

  Meer Referrals

Ontdek hoe je verder komt met je bedrijf

 • Creer een aantrekkelijk werkgeversmerk om te concureren met de gevestigde orde.

 • Haal de kennis en expertise van een compleet recruitment team in huis.

 • Minimaliseer die tijd om de beste kandidaten te sourcen.

  contactform_2