HR Solutions

Verzeker jezelf van continuïteit in al je HR-processen

Timetohire HR Solutions gaat over meer dan groeien, het gaat over de beste mensen aantrekken, talent in hun kracht zetten, het bouwen van een gezonde bedrijfscultuur en het allerbelangrijkste; behoud van je mensen. Bij Timetohire zien we dat het HR voortdurend in ontwikkeling is en het behouden van medewerkers steeds uitdagender wordt. Timetohire HR Solutions is jouw verlengstuk van de HR-afdeling en stelt jou in staat om te optimaliseren en HR toekomstbestendig in te richten.

Interim HR solutions

Ongeacht de HR-uitdaging waarmee je geconfronteerd wordt, of je nu in de start-up/scale-up fase of juist in een complexe corporate organisatie zit – of het nu gaat om een transitie of een tijdelijke behoefte aan capaciteit – Timetohire staat voor je klaar. Dagelijks helpen onze HR-specialisten bij uiteenlopende vraagstukken als Performance Management, Compensation & Benefits, Learning & Development, Payroll en Diversiteit & Inclusie. Je kunt rekenen op de beste HR experts die er op de markt te vinden zijn. Dit zijn HR-specialisten die bij Timetohire in dienst zijn of ervaren en gekwalificeerde freelancers uit ons netwerk.

Bij Timetohire HR Solutions zit je goed

Kennis van instroom

Het succes van talent management wordt bepaald door de manier waarop Recruitment en HR met elkaar samenwerken. Timetohire zorgt dat deze processen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Verhoog de kwaliteit van HR

Onze HR-professionals blijven voortdurend op de hoogte van de laatste trends en best practices in het HR-vakgebied.

Focus op groei

Er is een verschil tussen running- en growing the business. Wij helpen bij het eerste zodat jij je kunt richten op groei of verbetering.

Flexibiliteit

Of je nu behoefte hebt aan tijdelijke vervanging voor een HR-professional, hulp nodig hebt bij een specifiek HR-project. Wij bieden je de flexibiliteit die je nodig hebt.

Eerste keuze bij HR leaders:

  • Kwaliteit. Onze eigen interim HR-professionals en netwerk van freelancers weten wat er nodig is om HR-processen in kaart te brengen en toekomstbestendig in te richten.
  • Specialistisch netwerk. Binnen alle sectoren hebben wij ervaren HR-professionals in dienst en in ons netwerk.
  • Transparantie. Geen gedoe of vraagtekens vooraf. Wij zijn transparant in wat je van ons kunt verwachten en hoe wij werken. Daarnaast is onze marge bij de inzet van freelance HR-specialisten altijd transparant. Zowel voor jou als voor de professional.
  • De beste freelance HR-professionals. De professionals die aan Timetohire verbonden zijn worden op een zelfde manier als onze vaste medewerkers grondig getoetst, zodat wij altijd kunnen garanderen dat we kwaliteit leveren.
  • Meer tijd voor strategische HR-activiteiten. De agenda staat vaak vol met plannen waar je niet aan toe komt door een veelvoud aan operationele werkzaamheden die aandacht verdienen. Met Timetohire HR Solutions creëer je juist tijd voor die projecten die aandacht verdienen.

Binnen één gesprek weet je wat de mogelijkheden zijn

  • Alle oplossingen onder één dak van

  • Ontdek innovatieve methoden om HR te verbeteren

  • Meer tijd voor strategische HR-activiteiten

    contactform_2