Inspiratie

Een verzameling van (bijna) al onze content. Dit is de plek om meer te leren over recruitment. Ben je een lezer? Check dan onze blogs. Luister je liever naar een podcast onderweg naar huis? Ook die hebben wij ;)

Scroll

Inspiratie

Laat je inspireren door onze blogs, downloads en podcast. Hier vind je tips, tricks, trends, tools en nieuws voor recruiters, door recruiters. Zo maken wij jouw werk makkelijker, maar vooral ook leuker!

Laat Je Inspireren

Blogs

Recruitment. Het is een vak! Een vak dat continu verandert en het kan soms lastig zijn om de ontwikkelingen bij te houden. Daarom delen wij hier onze kennis om jou te helpen een weg te vinden in de recruitmentmarkt!

Blogs

Het Recruitment Café

Podcast

Dé podcast voor en door recruiters. Met onze eigen Kevin Wouters als host. Een podcast voor na de werkdag met een wijntje, biertje of Spaatje rood. Luister voor tips, tricks, trends en tools om jouw werk leuker en makkelijker te maken.

Nieuwste EP Podcast

Alles Wat Je Nodig Hebt

Downloads

Wil jij je kennis nog meer uitbreiden of wil jij een eenvoudig stappenplannen om van jouw recruitment een succesverhaal te maken? Check dan onze downloads voor whitepapers, stappenplannen, checklists en nog veel meer!

Downloads

DE LEUKSTE BANEN BINNEN RECRUITMENT

Werken bij Timetohire

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou. Klik hier om te zien welke functie jij bij ons kan vervullen.

Onze vacatures