Over ons

Samen succesvol

Timetohire helpt bedrijven hun recruitment succesvoller en duurzamer te maken. Dit doen we door expertise en capaciteit aan te bieden om recruitment voor jou op te zetten of juist te optimaliseren. Dit doen wij met onze RPO-aanpak, interim recruitment en werving en selectie. Het resultaat: jij krijgt de medewerkers die je wilt, voordat je ze nodig hebt. Dit kan alleen dankzij ons Recruitment Success Framework (RSF) en ons toegewijde recruitment team.

Play video

Vrijheid en verantwoordelijkheid

Innovatie, vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid – dit is hoe onze medewerkers de bedrijfscultuur van Timetohire omschrijven. Allemaal zijn we flexibel, ervaren en werken we met passie voor het recruitmentvak. Ook werken wij aan dezelfde missie: recruitment duurzamer maken voor onze opdrachtgevers. Binnen 4 jaar gegroeid naar een groep met meer dan 100 recruiters op 4 locaties, een groep om trots op te zijn. Vertrouwen is het verbindende element in zowel de samenwerking met onze mensen, met onze klanten en met onze kandidaten. Wij behandelen volwassenen als volwassenen.

Aim high.

Ambitie en Ondernemerschap

Medewerkers van Timetohire hebben het recruitmentvak allemaal ergens anders geleerd, zij hebben dit zich helemaal eigen gemaakt. Door deze kennis en ervaring te bundelen beschikken wij over kennis en een ontzettend groot netwerk. Wij willen succesvol zijn en de beste zijn in wat we doen. Presteren en ontwikkelen. Timetohire is ook jouw bedrijf. Neem de beslissingen die jij nodig acht om verder te komen. Wij vertrouwen er op dat jij niet alleen in jouw eigen belang handelt maar ook in het bedrijfsbelang.

Samenwerken en Duurzaamheid

Als team krijgen we meer voor elkaar dan als individu. We leren van elkaar door elkaar te helpen en te reflecteren. Recruitment is een langetermijnspel, zowel voor onszelf, onze kandidaten als voor onze klanten. Dat betekent dat wij een goede relatie met ze opbouwen, deze onderhouden, en een toekomstvisie hebben.

“Werk met impact, dáár word ik blij van. En dat heb ik als Manager Recruitment bij Timetohire!”

Fleur Aalbrecht Manager Recruitment Timetohire

‘’Om het verschil te maken bij klanten en het vak recruitment verstaanbaar te maken in de markt.’’

Jessica van der Vaart – Brouwer Recruitment specialist Timetohire

“Omdat we één van de weinige recruitment organisaties zijn die écht samenwerken met elkaar!”

Ruben Thenu Recruitment specialist timetohire

“Interessante opdrachten, gezelligheid en kennisdeling met collega’s. Samen maken wij Timetohire succesvol.”

Wendy Bruul Recruitment specialist timetohire

TEAM Timetohire

We look better together.

werken bij Timetohire

Nieuwsgierig?

Wil je meer weten over werken bij Timetohire of een keer praten over de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Werken bij