Interim Recruitment

Recruitment specialisten

Op basis van jouw wensen, behoeften en doelstellingen kiezen wij uit ons eigen team van ervaren recruiters de beste match met jouw organisatie. Deze interim recruiter zet jouw organisatie op de kaart bij potentiele kandidaten, vult je talentpool, werkt mee aan projecten als employer branding, de inrichting van een nieuw ATS systeem, of ondersteunt op de sourcing van kandidaten.

“Als je de markt kent, kent de markt jou ook.”

EDWIN DE JONGE managing partner Timetohire

Aim high.

Expertise

Door een van onze ervaren recruiters in te zetten die al verschillende organisaties heeft gezien kunnen we direct aan de slag. Geen lang inwerk traject, maar kennis over verschillende onderwerpen vanuit de ervaring bij meerdere organisaties.
Ideaal voor het tijdelijk wegvallen van een ervaren recruiter uit jouw eigen organisatie, of bij een specifiek project waar het eigen team op dat moment geen tijd voor heeft of extra expertise kan gebruiken.

Samen succesvol

Onze interim recruiters doen het niet alleen: ze worden ondersteund door wervingstools, de recruitmentkennis en netwerken van hun collega’s van Timetohire. Denk aan toegang tot de verschillende jobboards, branche specifieke platforms en social mediakanalen.

Wil je meer weten over onze andere diensten? Kijk dan bij RPO of Rec2Rec.

ONZE AANPAK

Recruitment Success Framework

Wij hebben onze expertise en ervaring gebundeld in ons Recruitment Success Framework. Hierin laten wij jou in tien stappen zien hoe je recruitment tot een succes maakt.

Onze aanpak Downloads