Link in bio

Al onze Instagram nieuwsberichten vind je hier!

Win maar liefst €500,-

Scriptieprijs

Heb jij de interessantste, origineelste en best onderzochte bevinding op gebied van recruitment? Dan zoeken wij jou! Jouw bevindingen kunnen op het hele werkgebied van recruitment slaan. Denk hierbij aan HR tot marketing en van economische analyses tot psychologische uitwerkingen. Zolang het maar met werving en selectie te maken heeft. Geef vanuit jouw vakgebied je visie op recruitment! 🙌

Stuur je scriptie

Meld je aan

Werkgeluk event

WERKGELUK. BESTAAT DAT WEL ECHT? Of is geluk iets dat je overkomt? Je hebt er in ieder geval wel invloed op. Best herkenbaar hè? We hebben een geweldig vak en weten als geen ander dat een happy recruiter ook een veel betere recruiter is.

Meld je aan

Door Edwin de Jonge

Werkgeluk: People First

De term “werkgeluk” is niet terug te vinden in de dikke Van Dale. “Werk” en “geluk” los van elkaar vinden we wel terug. Werk: moeite, inspanning: werk van iets maken (veel) moeite voor iets doen. Geluk: gunstige loop van omstandigheden.

Lees de blog

Emerce Recruitment Event

Recruitment Success Framework

Bedankt @emerce.nl ! Het was een geslaagde dag 🤩 Dinsdag stonden wij op het recruitment event van Emerce om samen met @privagroup meer te vertellen over ons Recruitment Success Framework. Wil jij hier ook meer over weten? Download dan het RSF.

Recruitment Success Framework

De leukste banen in Recruitment

Werken bij Timetohire

Timetohire is voor de recruitment professionals die altijd hunkeren naar een hoger niveau. Voor ambassadeurs van het vak. Onze recruiters zijn kritisch, weten wat werkt, besluiten op basis van inzicht en laten bedrijven zien dat recruitment anders moet. Wij zijn niet bang om de standaard uit te dagen. En jij? Check onze vacatures voor meer informatie.

Vacatures

Zijn wij een match?

❤️ Match at first sight ❤️

Het is Valentijnsdag en daar hoort uiteraard een portie daten bij… Wil jij snel even kennis maken met Timetohire? Vraag jij je misschien af of wij een match kunnen zijn en wil je eerst wat vragen stellen? Kom erachter door met ons een speeddate in te plannen!

Plan jouw speeddate

Ga next level met Timetohire

The road to 2022!

Klaar om met Timetohire next level te gaan in 2022?🔥 In The Road to 2022 vertellen we jou hoe wij dit gaan doen! Hoe gaan wij ons team in 1 jaar bijna verdubbelen? Hoe gaat ons nieuwe kantoor in ‘s-Hertogenbosch hierbij helpen? En hoe gaat ons kantoor op het tropische Curaçao ons, maar ook onze klanten, nog succesvoller maken? Als kers op de taart gaan we onthullen welke vacatures er in het nieuwe jaar op de planning staan. Wat heb ik daaraan? – Je komt erachter of werken op Curaçao ook voor jou een optie is; – Je leert meer over onze visie op recruitment; – Je krijgt inzicht in wat RPO precies inhoudt; – Als je al op zoek bent naar iets anders krijg je een uniek inkijkje in wat Timetohire jou het komende jaar kan bieden. Kortom, reden genoeg om 30 minuten in te tunen via onze livestream. Met o.a. Michael van de Ven, Rachelle Baldewsingh, Pieternel Albersen, Milad Zandi Schrijf je gelijk in en mis het niet!

Webinar

Hoe maak jij hier een succes van?

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Je zoekt naar een nieuwe functie als recruiter en hebt inmiddels al wat sollicitaties lopen. Of misschien ligt er zelfs al een aanbod op tafel! Lekker, maar houd je in en zet niet direct je handtekening onder een contract met een aantrekkelijk salaris. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn minstens net zo belangrijk. Wat houden deze voorwaarden in en hoe haal je er het maximale uit? Je leest ‘t hier!

Lees verder!

nu terug te kijken

Timetohire masterclasses

Door de maand september hebben wij een drietal masterclasses gegeven om onze derde verjaardag te vieren. In deze masterclasses hebben wij de volgende onderwerpen besproken; Employer branding, Candidate journey en Data-driven recruitment. Mocht je ze gemist hebben en ze alsnog terug willen zien? Dat is geen probleem, Alle drie de masterclasses zijn opgenomen. Kijk ze hier terug!

Masterclasses

Begint altijd goed, maar eindigt nog veel beter

De Supercircle

Ons maandelijkse uitje was weer een succes! Als eerste moesten we natuurlijk een bodumpje leggen en dit deden we met een paar pizza’s. Vervolgens gingen we naar O’Learys in de Mall of the Netherlands. Gezellig de hele zaak voorzien van muziek tijdens de karaoke, de bowlingballen zijn vaker wel dan niet in de goot beland en er is fanatiek geshuffelboardt. Wil jij er de volgende keer ook bij zijn? Check dan onze vacatures!

vacatures

Dit zijn de top 10 sollicitatievragen

Recruiter aannemen?

In een onze eerdere blog hebben we een Top 6 van onderwerpen op een rijtje gezet waarover je van tevoren moet nadenken als je een (corporate) recruiter voor je organisatie wilt aannemen. Nu hebben onze collega’s en recruitment toppers Sebastiaan en Fleur een blog geschreven over de Top 10 sollicitatievragen bij het aannemen van een recruiter.

Lees verder!

Het Recruitment Café

Podcast

Het Recruitment Café Dé podcast voor en door recruiters. Met onze eigen Kevin Wouters als host. Een podcast voor na de werkdag met een wijntje, biertje of spaatje rood. Luister voor tips, tricks, trends en tools om jouw werk leuker en makkelijker te maken. Het tweede seizoen staat in het teken van recruitment succesverhalen. We hebben al een aantal ontzettend leuke gasten in de studio gehad, waaronder @raccoon.serious.games, @deptagency en @breinsteinnl . In september hebben we er nog een aantal op de planning staan, dus vergeet ons niet te volgen via onderstaande button!

podcast Laatste ep

Samen succesvol

𝗕𝗲𝗵𝗮𝗻𝗱𝗲𝗹𝗱 𝘄𝗼𝗿𝗱𝗲𝗻 𝗮𝗹𝘀 𝘃𝗼𝗹𝘄𝗮𝘀𝘀𝗲𝗻𝗲?

Wil jij werken in een omgeving waar jij de vrijheid krijgt om zelf je werkdag in te delen? Waar er vertrouwd wordt op jouw professionaliteit en waar jij dus zelf bepaald hoe jij succesvol bent in jouw rol? Dan is Timetohire DE plek voor jou. Wij behandelen je als de volwassene die je bent! Ben je benieuwd? Check dan onze vacatures!

vacatures

Ruben Thenu

Hoe word ik een Recruitment Business Partner?

Regelmatig probeer ik op plekken te zijn waar recruiters samenkomen. Voorheen waren dat vaak meetups of congressen, tegenwoordig eerder online discussies of webinars. Een terugkerend gespreksonderwerp is hoe je als recruiter meer invloed kunt hebben op jouw organisatie. “Hoe kan ik als recruiter meer impact hebben?” of “Hoe krijgt recruitment een plekje aan de tafel waar de beslissingen worden genomen?”.

Lees verder!

Jouw perfecte recruitment cocktail

Timetohire Summer Masterclasses

Recruitmentsucces is net als het maken van een cocktail. Alleen door de juiste ingrediënten op de beste manier te combineren zorg jij ervoor dat jouw cocktail de nieuwe Moscow Mule wordt. Ook binnen recruitment is dit zo. Hoe je dit doet? Door je in te schrijven voor onze Masterclasses!

Vertel mij meer! Meld je aan!

Binnen 7 maanden opgeleid worden tot Recruitment Specialist

Traineeship Recruitment

Yes, eindelijk heb je dat papiertje (bijna) binnen; je diploma. Dik verdiend en helemaal klaar voor de volgende stap. Maar wat is dat dan? Een traineeship in recruitment!?

Vertel mij meer! Vacature

Vrijheid, Vertrouwen en Verantwoordelijkheid

Onze 50e collega!

Wij hebben onze 50e collega aangenomen! Wil jij nou ook een baan waarin jij de vrijheid hebt om jouw eigen werk in te delen? Waar je behandeld wordt als volwassenen? Check dan gelijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie 🙂

Vacatures solliciteren

Het Recruitment Café

Breinstein x Timetohire

In deze aflevering verwelkomt onze podcast host Kevin Wouters de helden van Breinstein, Anita Spil en Nikki van Aarle. Wij bespreken hoe zij van een zolderkamer in Alkmaar zijn uitgegroeid tot dé partij die Nederland Future Proof gaat maken. Hun motto? Digital Natives Rule! Ben je benieuwd naar hoe zij dit voor elkaar hebben gekregen? Luister dan hier de volledige aflevering. Wil je nog meer weten over Breinstein? Lees dan ook de blog!

Luister Lees de blog

Het Recruitment Café

Dept Agency x Timetohire

In het tweede seizoen van de podcast zit onze eigen Kevin Wouters aan de tafel met bedrijven om te bespreken hoe zij hun groei hebben doorgemaakt. Deze week zaten we samen met Jeroen Brandwacht, de Recruitment Manager van Dept Agency. Jeroen neemt ons mee in hun groei van het afgelopen jaar. Het Corona jaar. Waar veel bedrijven met moeite boven water bleven, heeft Dept een netto groei gerealiseerd van 160 medewerkers! Ben je benieuwd naar hoe zij dit voor elkaar hebben gekregen? Luister dan hier de volledige aflevering. Wil je nog meer insights? Lees dan ook de blog!

Luister Lees de blog