De Scriptieprijs

Heb jij de interessantste, origineelste en best onderzochte bevinding op gebied van recruitment? Dan zoeken wij jou! Jouw bevindingen kunnen op het hele werkgebied van recruitment slaan. Denk hierbij aan HR tot marketing en van economische analyses tot psychologische uitwerkingen. Zolang het maar met werving en selectie te maken heeft. Geef vanuit jouw vakgebied je visie op recruitment!

Waarom moet je meedoen?

Waar recruitment eerst nog een ondergeschoven kindje bij veel bedrijven was, heeft het vandaag de dag een volwassen plek gekregen in het bedrijfsproces. De recruitmentmarkt is een bloeiend onderdeel van onze economie. Timetohire heeft sinds haar oprichting een grote bijdrage geleverd aan de professionalisering van het recruitment vak en de transformatie van de markt. Innovatie is één van de belangrijkste uitgangspunten van onze organisatie. De markt blijft in ontwikkeling en wij zitten daar bovenop. Het meedenken van de nieuwe generatie vinden wij daarom van groot belang. Jullie frisse blik op de markt kan voor nieuwe inzichten zorgen. Daarom zoeken wij jou!

VOORWAARDEN

Good to know

– Je bent een bachelor of masterstudent.
– Je studeert af tussen 1 februari 2022 en 1 september 2022.
– Jouw inzending wordt beoordeeld op inhoudelijke kwaliteit en originaliteit. De scriptie die hier het best aan voldoet ontvangt een prijs van €500,-!
– Stuur je scriptie en een beknopt cv in voor 1 september 2022.

Stuur jouw scriptie

DE LEUKSTE BANEN BINNEN RECRUITMENT

Werken bij Timetohire

Voelt werk op dit moment als nablijven? Of ben je helemaal klaar met de corporate ladder? Bekijk dan onze vacatures en wordt behandeld als volwassene.

Vacatures