Rec2Rec Kopiëren

Wil jij de juiste partner in jouw zoektocht naar de beste recruitment-professionals?
Timetohire is marktleider in de werving en selectie van recruiters.

Wij zijn marktleider in de Nederlandse markt op het gebied van werving van recruiters en commerciële functies in de arbeidsbemiddeling. Vanuit ons rec2rec team werven wij recruitment specialisten om in dienst te treden bij onze opdrachtgevers. Recruitment van recruiters dus. Recruitment consultants en accountmanagers voor detacheerders en werving & selectie bureaus; corporate recruiters en Talent Acquisition Specialists voor organisaties in uiteenlopende bedrijfstakken.

  • Voor iedere vacature de juiste kandidaat

  • 15.000 recruiters in ons netwerk

  • Ontvang gelijk profielen

  • Alleen profielen die bij jouw organisatie passen

Meer weten?

Onze werkwijze

Voor het beste resultaat is de juiste werkwijze onmisbaar. Alleen dan kunnen wij de beste kandidaat voor jouw organisatie vinden. Meer weten over hoe ons proces er uit ziet? Download dan de brochure met alle informatie.

Download de brochure

Wij Recruiten Recruiters

Wil jij de juiste partner in jouw zoektocht naar de beste recruitment-professionals? Timetohire is marktleider in de werving en selectie van recruiters. Wij vinden en verbinden recruiters aan toffe, passende uitdagingen. Bij ons ben je dus aan het juiste adres. Wil je weten waarom we marktleider zijn? Je leest er alles over in onze succescases bij Oliver James.

Binnen je organisatie zijn mensen je meest waardevolle asset. De juiste mensen vinden en binden blijft een tijdrovende klus en als je dan ook nog een schaarse doelgroep als Recruiters zoekt, dan blijft er weinig tijd over voor de focus op je core business.

Idealiter heb je de kandidaten voor het uitkiezen na een stortvloed aan sollicitaties, dat werkt in een kandidaat gedreven markt helaas wat anders. Het is snel schakelen en kostbare uren investeren in het wervingsproces zonder garantie op succes, hier heb je goede Recruiters voor nodig. Het vinden van Recruiters, dat is ons specialisme.

Snel de juiste medewerker met Rec2Rec

P1 Travel

“”Je kan zien dat Timetohire kennis van de huidige markt bezit en dat zij hier de beste kandidaten uit weten te halen voor onze organisatie.””

Manon Caminada Head of People

Bekijk case

Van corporate tot bureau en junior tot senior

De juiste recruiter voor jouw organisatie


In je zoektocht naar een vaste recruiter is de juiste partner onmisbaar. Wij leveren niet alleen maar CV’s aan, maar denken mee met jouw organisatie. Dankzij onze kennis en ervaring weten wij wat de beste optie is voor jouw bedrijf en wat de mogelijkheden zijn in de markt.

Samen bekijken we wat de beste oplossing is voor jouw situatie. Pas wanneer we goed weten wat er nodig is, gaan we vanuit jouw naam de markt op. Zo weet je zeker dat je alleen profielen te zien krijgt die echt bij jouw organisatie passen.

Neem contact op

Een echte Business Partner

Timetohire is inmiddels 90 ervaren Recruiters sterk, ieder met een eigen achtergrond, specialisme en gigantisch netwerk. Recruitment is onze core business, dit doen wij dag en nacht. De recruitmentmarkt heeft voor ons dan ook geen geheimen en wij beschikken over het grootste netwerk van Recruiters in Nederland en breiden dit zelfs uit naar de gehele Benelux. We zijn marktleider in de werving en selectie van Recruiters (Rec2Rec).

Doordat wij dagelijks Recruiters spreken, weten wij wat hen drijft en motiveert, waardoor wij ook weten hoe jouw organisatie het beste talent aan zich kan binden. Benieuwd naar onze aanpak en de voordelen hiervan? Die vind je hieronder.

Onze Specialisten

Paco.

Head of Rec2Rec

Bo.

Recruitment Consultant

Henke.

Recruitment Consultant

Marijn.

Recruitment Consultant

.

Recruitment Consultant

.

Recruitment Consultant

Wij werken alleen samen na een uitgebreide videocall of een kennismaking op kantoor. Kwaliteit is belangrijk en dit kunnen we alleen borgen als we jouw business goed kennen, daarnaast krijgen wij een betere indruk van de cultural- fit.

Verder werken wij op basis van retained search omdat Recruiters zich bij no cure no pay werving doorgaans richten op de snelst en meest makkelijk in te vullen vacatures.

Wanneer jij als opdrachtgever ons commitment geeft in de vorm van een Retainer dan geven wij commitment af en heeft jouw wervingsprocedure onze hoogste prioriteit. Iedere consultant neemt een maximumaantal retained searches aan.

Wij vinden voor jou de beste mensen in de volgende sectoren

Starters & Trainees

Wij vinden doorlopend starters die op zoek zijn naar een eerste uitdaging in het recruitment vak.

Ervaren Bureau Recruiters

Van ervaren Recruiters en Recruitment Consultants tot Sales Consultants, Accountmanagers en Business Managers.

Corporate Recruiters

Wij hebben een groot netwerk in ervaren Corporate Recruiters en Talent Acquisition Specialisten die toe zijn aan een volgende stap.

Recruitment Managers

Daarnaast vinden wij Recruitment Managers die het niveau van je recruitment team naar een hoger niveau kan tillen.

Maak kennis met Rec2Rec

Bespreek je uitdagingen met een specialist

Benieuwd wat de beste oplossing is voor jouw organisatie? Ga vrijblijvend in gesprek met één van onze Rec2Rec specialisten om te bespreken wat de beste optie is voor jouw organisatie.

Plan Rec2Rec kennismaking

Mette Hermkens

Dit was voor mij dé ideale match.


Henke heeft mij geholpen in het proces van het vinden een nieuwe job binnen recruitment. Hierin ben ik via hem uiteindelijk bij Doghouse Recruitment terechtgekomen. Dit was voor mij dé ideale match. Henke is transparant, snel en professioneel. Daarnaast is het iemand die goed doorvraagt en echt focus legt op een kwalitatieve match tussen kandidaat en bedrijf. Tenslotte schakelt hij snel en regelt meerdere processen die bij je passen. Thanks voor alle moeite!u0022

Adora Lopes

Ze stond ook altijd paraat.

u003cbru003e “Als je door een Recruiter bemiddeld wilt worden, dan is Bo daar zeker de aangewezen persoon voor! Je kunt haar alles vragen en ik kreeg zeker geen bezwaard gevoel om Bo bij vragen te benaderen. Ze stond ook altijd paraat. Ze is er ook op de momenten dat je geen vragen hebt en dat was erg fijn, want je had veel aan datgene wat zij vertelde. Bo is accuraat, begripvol en een echt mensenmens. Nogmaals bedankt voor alles, Bo! Dankzij jou, op naar een mooie, nieuwe uitdaging.”

Casper Janssen

Ik ga met een goed gevoel beginnen!

u003cbru003e u0022Actief, betrokken, professioneel, vriendelijk en behulpzaam. Kwaliteiten die Henke van Homoet perfect omschrijven! Hij heeft mij geholpen bij het vinden van een nieuwe baan binnen de recruitment. Na een fijn oriënterend gesprek waarin hij goed doorvroeg was voor hem direct duidelijk waar ik naar op zoek was. De 4 bedrijven die hij vervolgens heeft aangedragen waren stuk voor een stuk een goede match, wat een keuze aan mijn kant moeilijk maakte. Ook in dit proces heeft Henke me goed bijgestaan en ben ik zeer tevreden met de uitkomst. Ik ga met een goed gevoel beginnen aan mijn volgende stap bij Modus Engineering! Bedankt voor alle tijd, moeite en fijne gesprekken!u0022

Merijn Bernat

Daar zijn er niet veel van.

u003cbru003e “Een recruiter die een persoonlijk bericht stuurt met een leuke passende uitdaging, bij elke stap in het proces contact blijft houden en waarmee je ook kunt lachen? Daar zijn er niet veel van. Gelukkig valt Paco wel in die categorie. Ik raad hem dan ook zeker aan!”