In drie weken een nieuwe Corporate Recruiter | Succes Story P1 Travel

Als je in een krappe markt wil uitbreiden, sta je voor een aantal keuzes. Iemand tijdelijk op interim-basis in zetten, zelf op zoek naar extra mankracht of een externe partij daarvoor inzetten? P1Travel koos voor de laatste optie en met succes! Na exact 21 dagen zat de zoektocht erop en hadden ze een nieuwe collega in huis. Wij vroegen HR-manager Manon Caminada hoe zij het proces heeft ervaren.

‘’Met P1 Travel zijn we bezig met een harde groei’’ vertelt Manon Caminada. ‘’Na corona zijn we weer bezig met uitbreiden en hebben momenteel 30 vacatures openstaan. Gezien onze focus en expertise niet lag bij het aannemen van een nieuwe Corporate Recruiter, konden wij hier wel wat extra hulp gebruiken. De vibe van Timetohire op hun socials en website sprak ons aan en leek overeenkomstig met onze organisatie, dat was uiteindelijk ook de reden om een samenwerking met Timetohire aan te gaan.”

Rec2Rec

Meeting First

‘’Paco en Marijn van het team Rec2rec kwamen al snel langs bij ons op kantoor voor een persoonlijke meeting. Hier werd het volledige profiel doorgenomen en op die manier konden zij een goed beeld krijgen van ons als organisatie. Na een kleine week hadden wij de eerste profielen binnen en gingen wij van start met de eerste gesprekken.‘’

‘’Wat ik fijn vond aan Timetohire was dat je echt merkt dat de persoonlijke meeting veel waarde heeft gehad. Dit zagen wij terug in de kwaliteit van de aangeleverde profielen. Kandidaten waren goed voorbereid op de cultuur en achtergrond van P1 Travel. Dit laat zien dat Paco en Marijn de kandidaten goed hebben ingelicht voordat deze op gesprek kwamen. Timetohire heeft absoluut een cruciale rol gespeeld in het vinden van ons nieuwe toptalent.

Het gewenste resultaat

‘’Je kan zien dat Timetohire kennis van de huidige markt bezit en dat zij hier de beste kandidaten uit weten te halen voor onze organisatie. Daarnaast weten ze het belang van snel schakelen, persoonlijke aanpak en het doorlopend contact houden met kandidaat en ons als bedrijf. Dit zal ons in de toekomst zeker doen besluiten om Timetohire nogmaals aan te haken bij een eventuele volgende rol.’’

Ben jij net als P1 bezig met een enorme groei, wil jij dit zo snel mogelijk doen en ben je klaar met een onpersoonlijke aanpak waar je profielen toegestuurd krijgt die niet relevant zijn? Kijk dan niet verder en vindt jouw volgende recruiter via Rec2Rec van Timetohire. Samen zorgen wij dat we jouw personeel kan doen waar ze goed in zijn, terwijl wij jouw nieuwe collega vinden. Neem contact op met Paco de Heij via paco.deheij@timetohire.nl of bel naar 088 – 105 41 11 voor meer informatie of plan gelijk een afspraak in via de knop hier onder.

Over P1 Travel: It’s all about unforgettable experiences! Als grootste sportreisbureau van Europa werkt P1 Travel samen met de grootste voetbalclubs, venues en sporttoernooien ter wereld. Ze weten als geen ander wat een fantastisch sport- of muziekevenement met je kan doen en dus brengt P1 Travel jou naar je gedroomde event!

Onze aanpak

Benieuwd hoe wij een recruitment opdracht aanpakken?

Bekijk meer over ons Recruitment Success Framework

Onze aanpak