Non Profit Recruitment

Bouw een duurzaam recruitmentproces voor jouw organisatie en laat je helpen door recruitment experts. Lees hier waarom meer non-profit organisaties kiezen voor Timetohire.

Scroll

Recruitment specialisten bij jou op de werkvloer

Timetohire helpt bedrijven hun recruitment succesvoller te maken. Dit doen we door expertise en capaciteit aan te bieden om recruitment voor jou te optimaliseren. Jij krijgt de medewerkers die je nodig hebt. En dat kunnen we alleen maar doen dankzij ons toegewijde team van recruitment toppers.

Recruitment professionaliseren

Binnen de (semi-)overheid, NGO’s of stichtingen is het werven van de juiste mensen een groeiende uitdaging. Kosten lopen op en men heeft geen grip op recruitment. Waarschijnlijk is jouw organisatie ook toe aan een geprofessionaliseerd recruitmentproces. Het vinden en verleiden van mensen voor jouw organisatie vraagt om specialistische kennis en ervaring binnen de sector. Onze interim recruiters en recruitmentmanagers weten wat er nodig is om kandidaten aan te trekken voor elke laag binnen de organisatie. Daarnaast zorgen zij voor grip op de processen en optimaliseren ze waar nodig om de kosten te beperken.

Daarom is recruitment maatwerk

Geen bedrijf is hetzelfde. We starten daarom altijd met een nulmeting om de belangrijkste actiepunten aan het licht te brengen om jouw gewenste groei te realiseren. We voeren dit uit met een team van recruiters gericht op verschillende specialismen zoals; employer branding, arbeidsmarktcommunicatie, sourcing, hiring en recruitment data.

Recruitment is namelijk niet alleen het vinden van de juiste kandidaten. Het aantrekken van talent met een sterk werkgeversmerk is net zo belangrijk voor succes. Wij zorgen dat jouw werkgeversmerk sterke aantrekkingskracht heeft tot talent en vullen van jouw talentpools met kandidaten voor de toekomst.

Onze recruiters helpen jou om recruitment écht naar het volgende niveau te tillen. Denk aan het opzetten van een ATS (applicant tracking system) systeem en een goede social media strategie. Wij implementeren het voor je. Daarnaast zijn er tal van aandachtspunten zoals; candidate experience, een referral programma of een recruitment dashboard. Wij helpen je met het optimaliseren van alle recruitment processen.

Hoe zorg jij voor een duurzaam proces en systeem voor jouw recruitmentafdeling?

Haal experts in huis

Werk samen met recruitment experts die jou helpen recruitment succesvoller te maken

Optimaliseer

We optimaliseren waar mogelijk en automatiseer waar nodig

Tevreden stakeholders

We zorgen dat de interne klant altijd tevreden is over de dienstverlening van recruitment

Reduceer wervingskosten

Samen krijgen we externe recruitment kosten onder controle

Laat je inspireren door onze aanpak!

Onze recruitment specialisten werken volgens ons Recruitment Success Framework. We hebben dit framework met al onze kennis en expertise speciaal voor jou opgesteld. Download deze even via deze link!

Onze aanpak Downloads

#SamenSuccesvol

Schakel een recruitmentspecialist in die jouw organisatie kan helpen met het optimaliseren van het recruitmentproces. Zij weten als geen ander hoe een goede candidate journey eruit hoort te zien. Online zichtbaarheid is belangrijker dan ooit, werk daarom aan je employer branding en laat je inspireren en adviseren door een van onze recruitmentspecialisten.

Recruitment op de kaart zetten

De gemeente Delft wilde graag het recruitment verder ontwikkelen en op nieuwe kansen inspelen. Ze maakte daarom gebruik van de kennis en expertise van Timetohire.

bekijk de case