Non Profit

Bouw een duurzaam recruitmentproces voor jouw organisatie en laat je helpen door recruitment experts. Lees hier waarom meer non-profit organisaties kiezen voor Timetohire.

Scroll

Recruitment specialisten bij jou op de werkvloer

Timetohire helpt bedrijven hun recruitment succesvoller te maken. Dit doen we door expertise en capaciteit aan te bieden om recruitment voor jou te optimaliseren. Jij krijgt de medewerkers die je nodig hebt. En dat kunnen we alleen maar doen dankzij ons toegewijde team van recruitment toppers.

Recruitment professionaliseren

Is jouw organisatie toe aan een geprofessionaliseerd recruitmentsysteem. Zijn er stappen te maken op het gebied van automatisering? Ben je toe aan een nieuw ATS (applicant tracking system) systeem of een nieuwe website maar heb je zelf niet de tijd om hier mee bezig te gaan?

Aim high

Interim recuitmentspecialisten

Denk er dan eens aan om een van onze gespecialiseerde recruitment specialisten in te huren voor een bepaalde periode. Deze recruitmentspecialist houdt zich bezig met deze projecten en zorgt ervoor dat er bij jou een duurzaam proces en systeem wordt opgebouwd. Hou met het inhuren van een interim recruitmentspecialist je kosten voor externe recruitmentpartijen laag.

Hoe zorg jij voor een duurzaam proces en systeem voor jouw recruitmentafdeling?

Experts

Werk samen met recruitment experts die jou helpen recruitment succesvoller te maken

Optimaliseer

Optimaliseer waar mogelijk en automatiseer waar nodig

Interne klant

Zorg dat de interne klant tevreden is over de dienstverlening van recruitment

Kosten

Probeer de kosten van externe recruitment onder controle te houden

Laat je inspireren door onze aanpak!

Onze recruitment specialisten werken volgens ons Recruitment Success Framework. We hebben dit framework met al onze kennis en expertise speciaal voor jou opgesteld. Download deze even via deze link!

Onze aanpak Downloads

#SamenSuccesvol

Schakel een recruitmentspecialist in die jouw organisatie kan helpen met het optimaliseren van het recruitmentproces. Zij weten als geen ander hoe een goede candidate journey eruit hoort te zien. Online zichtbaarheid is belangrijker dan ooit, werk daarom aan je employer branding en laat je inspireren en adviseren door een van onze recruitmentspecialisten.

“Het vak van recruiter nieuw leven in geblazen!”

Mariska van der Zwan Afdelingshoofd HR – Gemeente Delft