IT Recruitment

IT-talent aantrekken voor een vaste positie? Lees hier waarom Werving & Selectie de beste oplossing voor jouw organisatie is.

Scroll

IT talent voor jouw Organisatie

Elke branche kent zijn eigen IT uitdagingen en de technologie is voortdurend in ontwikkeling. Wij helpen onze opdrachtgevers om in een schaarse markt het juiste talent aan te trekken om ze te helpen de digitale veranderingen bij te kunnen houden.

Wat voor rollen werven wij?
Wij leveren IT-specialisten in de infrastructuur voor klanten in diverse sectoren. Van supportmedewerkers, beheerders tot aan architecten en projectmanagers.

Nathalie van Klaveren | Head of IT Recruitment
06-15888909

Connect met mij

Groei sneller met het juiste talent
Binnen je organisatie zijn mensen je meest waardevolle assets. De juiste mensen vinden en binden is een tijdrovende klus, zeker als het gaat om een schaarse doelgroep. Wij zorgen voor de juiste mensen, zodat jij kunt focussen op de corebusiness en jouw groeidoelstellingen kunt realiseren.

Versterk jouw Employer Brand
Doordat wij exclusief met elkaar samenwerken, werven we vanuit jouw werkgeversnaam. We vinden niet alleen de juiste mensen, maar zorgen ook dat je zichtbaar bent in de markt. Op deze manier blijf je jouw concurrenten voor.

Samenwerken met experts
Met ruim 250 jaar aan recruitmentervaring en een gigantisch netwerk, weten wij als geen ander waar het gewenste IT talent zich bevindt en hoe we deze kunnen verleiden

Meeting First and Retained Search

Wij werken alleen samen na een uitgebreide videocall of een kennismaking op kantoor. Kwaliteit is belangrijk en dit kunnen we alleen borgen als we jouw business goed kennen, daarnaast krijgen wij een betere indruk van de cultural- fit.

Verder werken wij op basis van retained search omdat Recruiters zich bij no cure no pay werving doorgaans richten op de snelst en meest makkelijk in te vullen vacatures.

Wanneer jij als opdrachtgever ons commitment geeft in de vorm van een Retainer dan geven wij commitment af en heeft jouw wervingsprocedure onze hoogste prioriteit. Iedere consultant neemt een maximumaantal retained searches aan.

Wij specialiseren ons in het leveren van de volgende rollen

Infrastructuur & beheer

Servicedesk medewerker, Systeembeheerder, Netwerkbeheerder, Applicatiebeheerder en Architecten

Cloud & virtualisatie

VMware en Citrix engineers, Cloud engineers en Consultants

Business- en Informatieanalyse

Analisten en Architecten op het gebied van business, informatie, processen en data.

IT en Projectmanagement

PMO, Project- en Programmamanagement, IT teamleider, IT manager en Coördinerende rollen.