Engineering Werving & Selectie

Engineering talent aantrekken voor een vaste positie? Lees hier waarom Werving & Selectie de beste oplossing voor jouw organisatie is.

Scroll

Wij verbinden het beste Engineering talent aan jouw organisatie

Wij brengen engineering professionals en innovatieve bedrijven binnen de hightech maakindustrie bij elkaar. Onze focus ligt hierbij op vaste banen voor engineers met een werktuigbouwkunde/mechatronica achtergrond. Wij geloven in het samenwerken op basis van wederzijds commitment en stoppen pas als jouw wervingsprocedure is afgerond. Tijdens dit gehele proces heb je een vaste consultant die je adviseert.

Paco de Heij | Head of Werving & Selectie
+31 6-38724110

Connect met mij

Samenwerken met Specialisten
Dankzij onze ruim 350 jaar aan recruitment ervaring en ons gigantische netwerk weten we als geen andere waar jouw gewenste engineering talent zich bevindt en hoe we ze kunnen boeien.

Groei sneller met het juiste Talent
Binnen je organisatie zijn mensen je meest waardevolle assets. De juiste mensen vinden en binden is een tijdrovende klus, zeker als het gaat om een schaarse doelgroep. Wij selecteren en werven de juiste mensen voor jou, zodat jij kunt focussen op de corebusiness en jouw groeidoelstellingen kunt realiseren.

Next Level
Onze dienstverlening stopt niet bij enkel Werving & Selectie. We gaan verder dan dat. Eerst maken we graag kennis en leren we uw organisatie en de mensen kennen. Vanuit daar kijken we naar het gehele traject, van vacature tot aanbieding, en adviseren wij bij eventuele verbeterpunten.

Binnen welke sectoren maken wij het verschil?

Machinebuilding

Engineering talent binnen de machinebouw, van junior tot senior.

Robotics

Engineering talent voor het (door)ontwikkelen van robots, drones en AGV’s.

Hightech Products

Engineering talent binnen de appartenbouw en hightech apparatuur.

Consultancy

Technisch talent voor het verbeteren van processen in, met name de maak- proces industrie.

Meeting First and Retained Search

Wij werken alleen samen na een uitgebreide videocall of een kennismaking op kantoor.
Kwaliteit is belangrijk en dit kunnen we alleen borgen als we jouw business goed kennen, daarnaast krijgen wij een betere indruk van de bedrijfscultuur.

Wij werken op basis van retained search. Dit doen we omdat veel recruiters zich bij no cure no pay werving zich doorgaans richten op de snelst en meest makkelijk in te vullen vacatures.

Wanneer jij als opdrachtgever ons commitment geeft in de vorm van een Retainer dan geven wij commitment af aan jou en heeft jouw wervingsprocedure onze hoogste prioriteit. Iedere consultant neemt een maximumaantal retained searches aan om de kwaliteit te garanderen.

Our Engineering Team

Paco.

Head of Werving & Selectie

.

Recruitment Consultant Engineering

.

Recruitment Consultant Engineering

Robotic Software Engineer

Robbert Durrant


In samenwerking met Bas ben ik in contact gekomen met Priva Kompano, waar ik kan bijdragen aan robotisering in de tuinbouw sector. Bas heeft uitstekende mensen kennis, communiceert open en helder, en heeft me van begin tot eind begeleidt.”

Commercieel Manager AVM

Patrick van Tiel


Bas heeft mij aan de ideale baan geholpen, doordat Bas tijd steekt in de persoonlijkheid weet hij de juiste baan te vinden die matched. Ik belde hem op en sprak hem dat ik open stond voor een nieuwe uitdaging. Hij vertelde dat hij net de CEO van Karter had gesproken, Bas organiseerde snel een gesprek en binnen twee weken was het contract getekend. Ik kan niets anders zeggen dan dat Bas snel en doortastend heeft gehandeld.

Conventioneel Frezer/Draaier

Ramkoemar Samoerdj


Middels een LinkedIn-bericht vanuit Timetohire ben ik benaderd voor een rol bij Weighpack International. Ik was op dat moment zoekende naar een rol als Conventioneel Draaier/Frezer. Na een uitgebreide kennismaking met David ben ik hier binnen no-time gestart. Daar ben ik heel blij mee!

Teamlead Assemblage

Bart Jonkers


Eind 2021 had ik contact met David over een eventueel nieuwe uitdaging, het bericht kwam echter niet op het juiste moment. Zodoende hebben we het contact na mijn sabbatical weer opgepakt. Eerst een uitgebreide kennismaking, vervolgens gekeken naar passende opties en dit door vertaald naar concrete gesprekken. Uiteindelijk heeft dit een passende uitdaging gebracht. Deze heb ik bij Weighpack International gevonden. Ik ben heel blij met mijn keuze!