Aan de slag met Employer Branding

In één klap de expertise die jij nodig hebt

Recruitment is de afgelopen jaren erg veranderd. Waar je vroeger nog weg kon komen met het plaatsen van vacatures op platforms als Indeed en Monsterboard, is dit tegenwoordig nog maar een klein deel van je strategie. Om echt succesvol te zijn is recruitment marketing onmisbaar als deel van jouw recruitment strategie. Door consistent te communiceren over de waarden die jouw organisatie uniek en aantrekkelijk te maken, bouw je aan het Employer Brand van jouw organisatie. Dit zorgt niet alleen voor herkenbaarheid bij de doelgroep en meer sollicitaties, maar ook dat sourcing en referral recruitment meer opleveren. Kortom dus meer kandidaten in minder tijd tegen minder geld. Daarom dat wij organisaties naast recruitment ook ondersteunen met Recruitment Marketeers en Employer Branding Specialisten. 

De voordelen van Recruitment Marketeers van Timetohire

In één klap expertise in huis

Met de Recruitment Marketeers van Timetohire heb je in één klap alle expertise in huis om jouw Employer Brand naar het volgende niveau te schalen

Een heel team

Een Recruitment Marketeer van Timetohire staat er niet alleen voor. In plaats van één Recruitment Marketeer met één specialisme haal je in één keer de expertises van een heel team in huis.

Flexibel Inzetbaar

Schaal op en af waar nodig. De Recruitment Marketeers van Timetohire zijn flexibel in te zetten. Zo heb je altijd genoeg mankracht in huis, maar maak je geen onnodige kosten.

Recruitment & Marketing

Recruitment is ook marketing. Door via RPO zowel recruitment- als marketingexpertise in huis te halen weet je zeker dat de twee elkaar ondersteunen. Niet meer schakelen tussen verschillende partijen maar anders onder één dak.

Meer dan content

Bij Employer Branding denken veel mensen alleen maar aan het maken van content voor de verschillende online kanalen. Maar Employer Branding is meer dan dat. Elke interactie die een kandidaat met jouw organisatie heeft draagt bij aan het beeld wat ze van jouw organisatie hebben. Dus niet alleen op jouw eigen sociale kanalen. Denk bijvoorbeeld aan de Inmails van jouw recruiters, de reviews die ze online lezen en hoe ze ontvangen worden op hun eerste gesprek. Door te kiezen voor Employer Branding van Timetohire weet je zeker dat alle platformen worden meegenomen. Zo creëer je een consistent beeld over zowel je recruitment- als marketingkanalen.

Employer Branding over all touchpoints

Employer Branding en RPO


Met recruitment Process Outsourcing haal je in één klap een hele recruitmentorganisatie in huis. En daar mag Employer Branding niet in ontbreken. Daarom dat wij jouw organisatie ook ondersteunen in de marketingactiviteiten. Door de ervaring die wij elke dag opdoen bij meer dan 60 klanten weten we precies hoe Employer Branding jouw recruitmentactiviteiten ondersteunt. Door te bouwen aan jouw werkgeversmerk denken kandidaten niet alleen aan jouw organisatie als ze op zoek zijn naar een baan. Je verleidt er ook kandidaten mee die niet eens actief op zoek waren. Op deze manier trek je dus meer kandidaten aan dan door te wachten tot ze actief op zoek gaan op jobboards. Meer kandidaten in minder tijd tegen minder geld dus.

Meer over RPO

Het startpunt van jouw Employer Brand

De Employer Branding nulmeting

Om jou te ondersteunen in het bouwen aan jouw Employer Brand, bieden we een nulmeting aan. Een data gestuurde scan zodat je een goed beeld krijgt van waar je nu staat en wat je nog zou kunnen ondernemen. Heb je zelf niet de tijd of marketingkennis in huis om hiermee aan de slag te gaan? Dan hebben wij ervaren specialisten in huis die de uitkomsten implementeren om direct stappen te maken. Scroll snel naar beneden en start de scan.

Hoe wij 120 schaarse profielen invullen

RPO bij Priva

“De vacatures zijn herschreven en templates beschikbaar gesteld, de werkenbij site is aangepakt en verbeterd om de employer branding beter neer te zetten. “

Kevin Wouters RPO Lead

Bekijk case

Ontdek hoe je verder komt met je bedrijf

  • Haal de kennis en expertise van een compleet recruitment team in huis.

  • Creeer een aantrekkelijk werkgeversmerk om te concurreren met de gevestigde orde.

  • Minimaliseer die tijd om de beste kandidaten te sourcen.

    *Hiermee ga je akkoord met de algemene voorwaarden en privacy policy

    timetohire_30mei_2022_91539 copy