Interim recruiten in vaste dienst

Ga aan de slag bij verschillende opdrachtgevers als Recruitment Specialist bij Timetohire

Scroll

Bij Timetohire heb je de afwisseling van werken voor verschillende opdrachtgevers, maar dan met een stabiele thuisbasis. Ontdek wat de verschillen zijn tussen Interim Recruiten als zzp'er en interim recruiten via Timetohir

Als Interim Recruiter geniet je van veel voordelen. Je kan zelf kiezen welke opdrachten je uitvoert, je hebt zelf de vrijheid om rondom de afspraken met je opdrachtgever zelf je werk in te richten en houdt er vaak onder de streep meer van over. Daarnaast komen er ook veel verantwoordelijkheden bij kijken. Zo heb je geen garantie op een opdracht, en dus je salaris, heb je geen vaste collega’s om mee te sparren en ben je op jezelf aangekeken als je een keertje ziek bent of op vakantie wil. Daarom dat veel mensen toch kiezen om terug te gaan naar werken in vast dienst. Helaas lever je daar dan wel weer wat dingen voor in. Maar dat hoeft niet altijd zo te zijn.

Werken bij Timetohire

Bij Timetohire staan vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen centraal. Dat betekent dat je zelf de volledige vrijheid krijgt om te werken zoals jij wilt. Doe je dit het liefste vanuit huis? Helemaal prima. En werk je liever ’s avonds nog even door zodat je ’s ochtends rustig kan sporten? Ook goed. Zo lang je maar zorgt dat dit duidelijk is afgestemd met jouw opdrachtgever en jouw collega’s.

Elke dag helpen we meer dan 60 klanten met hun recruitmentvraagstukken. Dit doen we in recruitmentteams (RPO) of door organisaties tijdelijk van extra expertise te voorzien (Interim Recruitment). Hierin ben jij de schakel tussen onze klanten en Timetohire. Wij zorgen er voor dat jij een opdracht hebt die bij jouw wensen past, maar hoe jij voor succes zorgt is aan jou. Mocht je er even niet uitkomen? Dan zijn wij er om je te helpen en er samen een succes van te maken.

Wanneer werken bij Timetohire bij jou past

Je houdt van mensen om je heen

Werk samen met 100 recruitmentgekkies die jou helpen recruitment succesvoller te maken

Je houdt van afwisseling

Door te werken bij klanten heb je afwisseling in de profielen die je werft

Je houdt van vakantie

Net als bij zzp’er heb je bij Timetohire onbeperkt vakantiedagen. Maar dan alleen wel doorbetaald.

Je wil je ontiwkkelen

Met een ontwikkelbudget krijg jij de kans om te te verdiepen in de onderwerpen waar jij meer over wil weten

Wat onze eigen mensen zeggen

Het klinkt allemaal leuk en aardig, maar het is ook echt zo. Hoor het niet alleen van ons, maar ook van onze collega’s. Wil je meer informatie? Neem dan direct contact op met één van onze recruiters om al je vragen te kunnen stellen.

Connect met onze recruiters