Verschillende klanten, één opdrachtgever

Bouw duurzaam aan het succes van onze klanten als Recruitment Specialist bij Timetohire

Scroll

Bij Timetohire heb je de afwisseling van werken voor verschillende opdrachtgevers, maar dan zonder micromanagement en KPI’s zoals bij een W&S Bureaa. Ontdek wat de verschillen zijn tussen Interim Recruiten als zzp’er en interim recruiten via Timetohire

Als Interim Recruiter geniet je van veel voordelen. Je kan zelf kiezen welke opdrachten je uitvoert, je hebt zelf de vrijheid om rondom de afspraken met je opdrachtgever je werktijden in te richten en houdt er vaak onder de streep meer van over.

Toch komen ook veel verantwoordelijkheden bij kijken. Zo heb je geen garantie op een opdracht, en dus je salaris, heb je geen vaste collega’s om mee te sparren en zit je vaak in de late uurtjes nog met een bak vol papierwerk om te zorgen dat je alle administratie goed afhandelt.

Werken voor Timetohire betekent alle voordelen van Interim recruiten, zonder de nadelen. Als Recruitment Specialist ga je aan de slag bij één of meerdere van onze opdrachtgevers. Samen kijken we naar waar jouw wensen en kwaliteiten liggen om zo goed mogelijk de match te maken met één van onze klanten. Zo heb je de ervaring van een interim recruiter die kijkt in verschillende keukens. Maar dan met de stabiliteit die komt kijken bij een corporate rol, zonder elk jaar dezelfde vacatures in te vullen. Benieuwd hoe dit er voor jou uit ziet? Laat dan nu je gegevens achter voor meer informatie.

Wanneer werken bij Timetohire bij jou past

Je houdt van mensen om je heen

Werk samen met 100 recruitmentgekkies die jou helpen recruitment succesvoller te maken

Je houdt van afwisseling

Door te werken bij klanten heb je afwisseling in de profielen die je werft

Je wil een stabielere basis

Door aan de slag te gaan als recruitment specialist heb je zekerheid over je werk

Je wil je ontiwkkelen

Door voor verschillende opdrachtgevers te werken kom je in contact met alle facetten van recruitment

Hoe ziet jouw functie er uit?

Recruitment Specialist bij Timetohire

Als Recruitment Specialist doe je ervaring op bij verschillende klanten. Afhankelijk van de opdracht adviseer je de business op strategisch vlak, manage je het contact met verschillende hiring managers en pak je het hele recruitmentproces op, van sourcen tot het aanbieden van het contract. Daarnaast krijg je binnen Timetohire de kans om bij te dragen aan de vlakken die jij interessant vindt. Of dit nou gaat over onboarding, employer branding of finance.

Laat je gegevens achter Bekijk de vacature

Wat onze eigen mensen zeggen

Het klinkt allemaal leuk en aardig, maar is het ook echt zo? Hoor het niet alleen van ons, maar ook van onze collega’s. Wil je meer informatie? Laat dan je gegevens achter om gebeld te worden door één van onze recruiters om te kijken of werken bij Timetohire iets voor jou is.

Solliciteer direct