Friends of Timetohire

The Coolest Recruitment Network

Timetohire gelooft dat binding met collega’s hebben en samenwerken met andere recruiters iets is waar we allemaal beter van worden. Om deze reden hebben wij het afgelopen jaar onwijs geïnvesteerd in een netwerk van zeer goede freelance recruiters. Ontdek welke voordelen Friends of Timetohire voor jou als freelance recruiter in petto heeft.

Together is better

Freelancen is afwisselend en het geeft je vrijheid. Maar het is ook eenzaam en onzeker. Ook is het een uitdaging om te blijven leren en jezelf te inspireren. Herkenbaar?
Wij geloven dat binding met collega’s en samenwerken met andere recruiters iets is waar iedereen beter van wordt. Daarom hebben wij geïnvesteerd in een netwerk van freelance recruiters. Het succes van deze recruiters bij onze opdrachtgevers is namelijk ook het succes van Timetohire.
Wij willen geen samenwerking met jou, maar een vriendschap. Op vrienden kun je bouwen. We zijn eerlijk, loyaal en halen het beste in elkaar naar boven. We zijn allebei ambitieus en we helpen elkaar, maar we geven elkaar ook vrijheid. We hebben dus geen exclusiviteitscontract.

What’s in it for you

Het doel van dit netwerk is de banden met onze freelance recruiters te verstevigen. Door elkaar beter te kennen verwachten wij nog beter te worden in het verbinden van interim recruiters en onze opdrachtgevers. Daarbij geven wij iets terug aan het mooie vak recruitment en de markt waarin wij actief zijn. Want het verbeteren van de naam van recruiters is ook onderdeel van onze purpose. Hieronder een inkijkje in de voordelen van Friends of Timetohire.

  • Uitnodigingen voor events: inspirerende roundtable sessies, lezingen, trainingen en gezellige borrels;
  • Minstens twee exclusieve events voor de Friends of Timetohire;
  • Ambassadeursschap: we versterken elkaar in het recruitmentnetwerk door elkaar op de hoogte te houden van ontwikkelingen, projecten en aanvragen;
  • Toegang tot een exclusief kanaal op Slack voor inhoudelijke vragen binnen een enorm netwerk van recruiters;
  • Wij regelen contractuele afhandelingen met opdrachtgevers en helpen je met juridische vraagstukken;
  • De mogelijkheid tot coaching binnen ons netwerk van meer dan 90 recruiters. Zo heb je altijd het antwoord op elk recruitmentvraagstuk.

Why should this interest you?

Op vrienden kan je bouwen

Goede vrienden kan je vertrouwen, en die eerlijk tegen je (durven) zijn. Maar waar je ook plezier mee kunt hebben buiten werk.

Vrienden zijn
Loyaal

Dat betekent dat wij onze Friends of Timetohire met voorkeur behandelen bij het acquireren van nieuwe opdrachten.

Via vrienden stuit je op mooie voordelen

Wij kunnen voorzien in een LinkedIn Recruiter Seat tegen gereduceerd tarief. Jij betaalt wat wij betalen. En dat is best een stevig inkoopvoordeel.

Vrienden gunnen elkaar wat

We gunnen elkaar business. Maar we hebben geen exclusiviteitscontract. Dus als het even anders loopt

The deal

We zijn eerlijk, spreken elkaar direct aan en houden ons aan gemaakte afspraken. Je weet wat jouw tarief is bij de opdrachtgever en we betalen jou op tijd. Jij geeft ons feedback en wij geven jou de feedback door van onze opdrachtgevers. Positief en opbouwend, open en transparant.

The catch

Vriendschap groeit door samen te werken. Met deze community bouwen we aan een duurzaam netwerk waarmee we recruitment naar een hoger niveau tillen. In Nederland en daarbuiten. Dit netwerk is dus geen verdienmodel. We willen nog beter worden in het verbinden van onze opdrachtgevers aan onze Friends of Timetohire. Daarbij geven wij iets terug aan dit mooie vak en de markt waarin wij actief zijn. Want het verbeteren van de naam van recruiters is een belangrijk onderdeel van onze missie.

Extra perks

  • Breid je netwerk in een klap uit met meer dan 100 ervaren recruiters;
  • Een LinkedIn Recruiter Seat tegen een gereduceerd tarief;
  • Open samenwerkingscontracten met verkorte betalingstermijnen van 21, 14 of 7 dagen;
  • Een werkplek bij één van onze kantoren in Den Haag (Leidschendam), Den Bosch, Groningen of Curaçao voor 1 dag per week (maandag t/m donderdag).

Ons onderzoek naar de recruitment markt

Ontvang de maandelijks de laatste Recruitment updates

Krijg inzicht in hoe het staat met de prestaties en beloning van recruiters in Nederland.

Ontvang onze recruitment updates