Het voorbeeld van een succesvolle recruitment samenwerking in tijden van Corona: STAR

Michiel Mulder - RPO Recruitment specialist bij STAR

In tijden van crisis zie je het aantal vacatures snel teruglopen. Logisch ook. Voor veel bedrijven zijn dit onzekere tijden en dan wil je geen nieuwe verplichtingen aangaan. Bij STAR is de situatie anders. Daar is de zoektocht naar nieuw talent altijd doorgegaan, met succes! Nieuwe collega’s zijn gestart zonder een fysiek kennismakingsmoment in de sollicitatieprocedure.

Videogesprekken

Met technologie kom je heel ver. Met videobellen zijn mensen op inhoud goed beoordeeld en is vastgesteld of iemand goed bij de bedrijfscultuur past. 

Dare to grow

Meer dan het motto van STAR, het is wie STAR is. Iedere dag wordt er bij STAR gewerkt aan verbetering, groei en ontwikkeling van iedereen met wie STAR werkt. Daarnaast van toepassing op een stevige groei-ambitie, waar Michiel Mulder vanuit Timetohire zijn bijdrage aan levert.

“Voor iedere vacature heeft Timetohire binnen no time een aantal passende kandidaten gevonden. Door deze snelheid worden vacatures snel vervuld. Hierdoor kan STAR zichzelf verder uitbreiden en verbeteren”.

Kim Thomassen HR Manager bij STAR

Over STAR

De specialist der specialisten, dat is STAR! In ruim 15 jaar is STAR uitgegroeid naar marktleider in projectmanagement, consultancy en detachering binnen de techniek. Bij STAR werken dagelijks 1500 specialisten aan de meest prestigieuze projecten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Moerdijk en daarnaast heeft ze kantoren in België en Duitsland.

Onze aanpak

Benieuwd hoe wij een recruitment opdracht aanpakken?

Bekijk meer over ons Recruitment Success Framework

Onze aanpak