RPO bij andré media Benelux

Sebastiaan Cové - RPO Recruitment Specialist

André media werkt alweer ruim een jaar met ons samen. Door middel van Recruitment Process Outsourcing (RPO) helpen we hen bij het behalen van hun groeidoelstellingen. In deze blog doet directrice en onderneemster Ruby Sneevliet meer uit de doeken over deze samenwerking én het mooie resultaat.

In het kort: Wie is andré media?

André media is specialist in instore media. We bieden lokale en regionale bedrijven aan om hun naamsbekendheid te vergroten en daarmee ook hun doelgroep te doen groeien en extra omzet te genereren.

Hoe was recruitment geregeld vóór de samenwerking met Timetohire?

Wij willen dolgraag groeien. Dat alle goede vertegenwoordigers meer leren over de kansen bij andré media. Daarom werkten we voor Timetohire met ons in zee ging met heel veel verschillende recruitmentbureaus.

”Tot de komst van Timetohire werkten wij samen met een veelvoud aan recruitmentbureaus.”

Wat wilde je graag verbeterd zien aan dat proces?

Het liep met name spaak bij de continuiteit aan nieuwe aanwas van kandidaten. Ze hadden ook niet altijd even veel feeling met ons bedrijf. We konden er niet van op aan dat er dankzij hen goede mensen bij ons aan de slag zouden gaan. Maar ook onze social media kanalen konden wel een boost gebruiken!

André media koos Timetohire als RPO-partner, wat zijn de resultaten?

In november 2019 werkten we alweer een jaar samen met Timetohire en dit zorgde voor maandelijkse uitbreiding met een of meer nieuwe vertegenwoordigers. Echte continuiteit dus! Naast de werving is Sebastiaan zich (recruitment specialist van Timetohire) met onze employer branding bezig gaan houden. Dit heeft gezorgd voor een enorme verbetering van ons imago om social media.

Wat zie jij als de grootste waarde van de samenwerking van Timetohire en andré media?

Wij vinden het heel fijn dat er iedere week een vaste specialist op de werkvloer is van Timetohire. Zo houden we de lijnen kort en weten ze goed waar wij behoefte aan hebben. Hij is ook heel goed in het inschatten wie wel en niet bij ons slaagt. Zo werkt hij (Sebastiaan red.) mee op verschillende fronten in ons bedrijf om andré media beter zichtbaar te maken voor kandidaten.

Reinier de Ridder, Directeur van andré media Benelux.

Timetohire is zeker nog niet klaar bij andré media. We zoeken momenteel nog steeds sales professionals om de groeiambitie van andré media te realiseren. Ben jij op zoek naar een nieuwe freelance opdracht binnen een prachtige salesorganisatie? Neem dan contact met ons op door te mailen naar recruitment@andre-media.nl

Benieuwd of een RPO-project ook geschikt is voor je organisatie? Onze recruitment specialisten sparren vrijblijvend met je.

Onze aanpak

Benieuwd hoe wij een recruitment opdracht aanpakken?

Bekijk meer over ons Recruitment Success Framework

Onze aanpak