InSpark, het voorbeeld van een langdurige en kwalitatieve samenwerking

Kimberly de Jager - RPO recruitment specialist bij InSpark

In januari 2019 begon ik mijn opdracht bij InSpark. Erg spannend, aangezien dit tegelijkertijd mijn eerste opdracht was via Timetohire! En ondanks dat Timetohire en InSpark al een tijd samenwerkte, lag er een interessante uitdaging: in 3 maanden de nieuwe recruiter (Fabienne) helpen met het opzetten van de recruitmentafdeling. De 3 maanden zijn allang voorbij maar gelukkig ben ik nog steeds onderdeel van deze gave club waar innovatie centraal staat. En inmiddels hebben wij ook mooie resultaten bereikt!

Samen succesvol

Bij InSpark staat innovatie centraal en als Microsoft-partner zijn zij op zoek naar de toppers op het gebied van Azure. En door de schaarste in de IT-markt is dit geen gemakkelijke klus. Daarom is een goede samenwerking extra belangrijk; je hebt elkaar nodig om succesvol te zijn. En gelukkig hebben wij zo’n langdurige en kwalitatieve samenwerking met InSpark waardoor wij mooie resultaten bereikt hebben.

Succes!

In onze samenwerking houden wij elkaar scherp en werken wij samen naar hetzelfde doel; een mooie groei realiseren binnen een innovatieve organisatie. En daardoor hebben wij succesjes behaald waar wij trots op mogen zijn; zo hebben wij in zowel 2019 als de eerste helft van 2020 boven target gescoord en nieuwe toppers weten te binden aan InSpark.  

‘Kim is voor mij echt een collega geworden! Vorig jaar stonden wij voor dezelfde mooie uitdaging binnen InSpark en deze hebben wij samen met beide handen aangepakt. Wij laten ons niet uit het veld slaan. Ik hoop dat wij nog heel lang samen mooie resultaten mogen realiseren.’

Fabienne Verwer Recruitment manager bij InSpark

Over InSpark

Wij zijn enthousiast & bevlogen. Raken geïnspireerd door elkaar, de techniek, maar vooral door alle mogelijkheden die het Microsoft platform ons biedt voor onze klanten. We zijn 100% betrokken, luisteren naar onze klanten, maar ook naar elkaar. Zo zijn we altijd op zoek naar een passende vertaalslag van strategie naar innovatie. Onze kennis, ervaring en creativiteit zetten we maximaal in om te komen tot impactvolle oplossingen. Goed om te weten dat wij permanent ongeduldig zijn. Wij kunnen niet wachten en hebben de drive én de ideeën om organisaties te transformeren.

Onze aanpak

Benieuwd hoe wij een recruitment opdracht aanpakken?

Bekijk meer over ons Recruitment Success Framework

Onze aanpak