Bedankt voor je sollicitatie

Deze is in goede orde ontvangen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op :)

Next Step

Hoe nu verder?

Je hebt je sollicitatie gestuurd, maar wat nu?

Wij kijken natuurlijk zo snel mogelijk naar je sollicitatie. Vervolgens bellen wij je voor een telefonische kennismaking. We zijn tenslotte recruiters! Bellen is waar we goed in zijn. 😉

Ben jij na dit gesprek net zo enthousiast als wij? Dan nodigen wij je uit voor een kopje koffie op kantoor. ☕️ Zo kan je gelijk onze Heroes ontmoeten! Stap 3 is dan een assessment gevolgd door een tweede gesprek bij ons op kantoor. Wederom met koffie (iets anders mag natuurlijk ook).

Zijn wij de perfecte match? Dan doen wij je een offer you can’t refuse!

Laatste stap? Een rode loper en veel feestelijkheid voor onze nieuwe Hero!

Wil je in de tussentijd meer over ons weten? Check dan onze content 🙂

Pure inspiratie

Check onze blogs

Recruitment. Het is een vak! Een vak dat continu verandert en het kan soms lastig zijn om de ontwikkelingen bij te houden. Daarom delen wij hier onze kennis om jou te helpen een weg te vinden in de recruitmentmarkt!

Blogs

Het Recruitment Café

In onze podcast zit Kevin aan tafel met verschillende bedrijven om te bespreken hoe zij hun recruitment hebben ingericht. Daarnaast spreekt hij onze eigen Heroes over trends en ontwikkelingen die jou helpen om het werk leuker en makkelijker te maken. Ben je benieuwd? Check dan de volledige serie!

Spotify

Hoe is het nou echt bij ons?

Check onze Socials

TimetohireTV. Nog niet officieel op een zender, maar we delen online graag hoe het er bij ons intern aan toe gaat! Volg ons en blijf op de hoogte van alles wat er bij ons gebeurd. Denk hierbij niet alleen aan de tofste uitjes, maar ook aan tips en tricks, explainers en actualiteiten! Benieuwd? Check ons op Instagram 😉

Instagram