Recruitment Process Outsourcing (RPO) Kopiëren

1-op-1 afgestemd op jouw strategie

RPO staat voor Recruitment Process Outsourcing. Met RPO haal je een complete recruitmentorganisatie in huis en ben je opgewassen tegen de schaarste op de markt. Wij zorgen ervoor dat jij de beste mensen voor jouw organisatie aantrekt tegen de laagste kosten.

Voor alles wordt gezorgd, daarom is het niet te vergelijken met interim recruitment. Van naamsbekendheid met Recruitment Marketing tot data-analytics om de succesfactoren naar boven te halen. Alles wordt gedaan om strategisch met recruitment bezig te zijn. Wij werken met ons Recruitment Success Framework, in 10 stappen helpen wij je naar een strategisch en duurzaam ingericht recruitmentproces voor nu en voor in de toekomst.

 • 90+ recruiters achter 1 gezicht

 • Inzicht in succesfactoren

 • Specialistische kennis voor iedere functie

 • Van reactief naar proactief werven

Unieke aanpak voor succes

Recruitment Success Framework

Wij hebben onze expertise en ervaring gebundeld in ons Recruitment Success Framework. Hierin laten wij in tien stappen zien hoe je recruitment tot een succes maakt.

Onze aanpak Download

Wat is Recruitment Process Outsourcing?

Recruitment Process Outsourcing (RPO) is totaal iets anders dan Interim Recruitment. Met RPO zijn wij écht onderdeel van jouw bedrijf en bedrijfscultuur. We bouwen samen en zijn samen succesvol. Om succesvol te zijn, moet je continu actief zijn in de markt en met een RPO recruiter ben je hiervan verzekerd. Ook ben je minder kwetsbaar als iemand vertrekt, het resultaat is dat alle kennis over recruitment goed bewaard blijft. Alle data zijn en blijven exclusief jouw eigendom. Kosten gaan omlaag, snelheid, kwaliteit en resultaat gaan omhoog. Met onze RPO dienstverlening helpen wij je om recruitment strategisch en duurzaam in te richten. Onze recruiters weten hoe je recruitment inricht, recruitment processen verbeterd, de candidate journey optimaliseert, Employer Branding opzet en uiteraard hoe wij jouw vacatures kunnen vervullen!

Van bedrijfsdoelen naar recruitmentstrategie

Met Recruitment process Outsourcing challengen wij dagelijks meer dan 40 bedrijven op hun recruitmentstrategie. We vertalen bedrijfsstrategie naar recruitmentstrategie en zetten een bewezen succesvol recruitmentproces neer. u003cbru003eu003cbru003eWe vangen de korte termijn vacatures direct op, en bouwen tegelijk met onze specialisten aan een aantrekkelijk werkgeversmerk voor de lange termijn. We inventariseren waar de behoefte ligt, analyseren de huidige situatie en maken een plan voor de gewenste situatie. Voorbeelden hiervan zijn Talentpooling (neem afscheid van externe bureaus), optimale Candidate Journey, Arbeidscommunicatie en het bouwen van een sterk Employer Brand. Op deze manier krijg jij weer controle over recruitment.

Van sourcing en employer branding tot datagedreven recruitment

Meer dan Recruitment

Recruitment kent tegenwoordig verschillende specialismen. Alles zelf doen is onbegonnen werk en levert niet de resultaten op die je wilt. u003cbru003eu003cbru003e Met recruitment process outsourcing beschik je over een team van specialisten voor iedere uitdaging. Zo ben je o.a. verzekerd van een effectief recruitment proces, een sterk en aantrekkelijk werkgeversmerk en talentpools voor de toekomst.

Plan een kennismaking

Waarom anderen voor Timetohire kiezen

 • Weer in control zijn over je werving.
 • Onnodig hoge werving en selectie kosten drastisch verlagen.
 • Om te bouwen aan een een onweerstaanbaar werkgeversmerk waar mensen voor willen werken.
 • Expertise. Met een RPO krijg je een projectteam met specialisten voor o.a. jobmarketing, employer branding en sourcing.
 • Flexibiliteit. RPO is schaalbaar en biedt structuur voor de toekomst en is gemakkelijk over te dragen.

Maak kennis met RPO

Bespreek je uitdagingen met een specialist

Wil je meer meer weten over hoe Timetohire recruitment problemen aanpakt en of we ook in jouw branche al eerder een RPO gedaan hebben? Neem contact op en wij vertellen je alles wat jij wilt weten om een goede inschatting te kunnen maken.

Plan RPO kennismaking

Fantistics

Werk aan jouw Employer Brand

u003cbru003e Als je als organisatie te weinig sollicitaties binnenkrijgt, last hebt van een lage response op Inmails of merkt dat sollicitanten toch vaak voor de concurrent kiezen, is er vaak sprake van een Employer Brand dat niet aansluit op de wensen van kandidaten. Maar hoe maak je hier de juiste stappen in? Met de Fanployer Scan weet je precies waar er voor jouw organisatie winst te behalen valt. Het is de perfecte nulmeting om van jouw Employer Brand een kandidatenmagneet te maken. Zo weet je zeker dat het beste talent kiest voor jouw organisatie.

Lees meer

Minutes On careeru2028

De beste video content in jouw Candidate Journey

u003cbru003e Minutes on career is onze partner op het gebied van video content. Als specialist binnen recruitment videos weten ze kandidaten mee te nemen in elke stap van jouw candidate journey. Door de waarden van jouw organisatie te vertalen naar film, geef je de kandidaat de mogelijkheid om zichzelf te identificeren met jouw bedrijf. Samen met Minutes on Career vertalen we jouw wensen naar inspirerende, praktische en vooral toepasbare video content om het juiste talent aan te trekken.

Lees meer

Recruitee

Eén plek voor al jouw kandidaten

u003cbru003e Voor een goed overzicht van jouw kandidaten is een ATS essentieel. Of je nou nog geen ATS hebt of op zoek bent naar een beter systeem; onze recruiters richten het voor je in. Dankzij onze samenwerking hebben we alle kennis in huis om Recruitee in te richten voor alle recruitmentbehoeftes van jouw organisatie. Op deze manier heb je altijd overzicht over je vacatures, sollicitanten, evaluaties van sollicitatiegesprekken, job-intakes, talentpools, data omtrent je funnel en werken alle teamleden moeiteloos samen in één systeem.

Lees meer

Langdurig succesvol met RPO

Warmteservice

“Het voelt alsof er een ervaren collega bij ons werkt, in plaats van iemand die je even inhuurt voor een bepaalde klus”

Claudia Georgiades HR-Medewerker

Bekijk case
 • 0

  Kandidaten in talentpools

 • 0%

  Offer Acceptance Rate

 • 0%

  Meer sollicitaties

 • 0%

  Meer Referrals

Ontdek hoe je verder komt met je bedrijf

 • Creer een aantrekkelijk werkgeversmerk om te concureren met de gevestigde orde.

 • Haal de kennis en expertise van een compleet recruitment team in huis.

 • Minimaliseer die tijd om de beste kandidaten te sourcen.

  contactform_2