Jobs Default Page

Project Manager IT – Noord-Holland

Introductie

Heb jij je sporen als Project Manager inmiddels verdiend en kijk je uit naar een nieuwe rol waarbij je mandaat krijgt? Krijg je daarnaast energie van grote IT-projecten waarbij je tegelijkertijd verantwoordelijk bent voor de omringende kleinere projecten? Kortom, ben jij graag in the lead om belangrijke innovatieve projecten uit te rollen? Mogelijk is deze vacature dan jouw kans om te werken bij een van de grootste organisaties in de detailhandel binnen Europa.

Lees verder »

Recruitment Specialist – Leidschendam

Introductie

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière binnen de arbeidsbemiddeling? Hou je van vrijheid en heb je verantwoordelijkheid en discipline? Wij zijn flink aan het groeien en kijken uit naar nog een paar leuke, enthousiaste collega’s!

Lees verder »

Recruitment- en Sales Consultant Woningcorporaties – Den Haag

Introductie

Heb jij al ervaring binnen sales en recruitment opgedaan en ben jij nu op zoek naar een uitdagende functie waarbij je 360 graden verantwoordelijk bent? Krijg jij energie van het bemiddelen van interim professionals en wil jij werken voor een marktleider, die samenwerken vooropstelt? Klinkt dit bijna te goed om waar te zijn? Check snel de rest van de vacature…

Lees verder »