Technisch Beheerder - Randstad

Geplaatst op 4 November

Wij zijn op zoek naar een Technisch beheerder. Onze klant is een toonaangevende ICT-organisatie die zich met name richt op de overheidsinstanties. Denk aan gemeentes, ministeries, of COA. Je zult in de rol van Consultant en analist je steentje bij kunnen dragen binnen de overheid.

De organisatie

Je zult in deze functie veelal op locatie van de eindklant werkzaam zijn, veelal in de randstad, waarbij er echt wordt gekeken naar jou als persoon en waar je het best tot je recht komt. Je hebt dan ook eigen inbreng om zo echt van waarde te zijn bij de klant. Daarnaast wordt binnen de eigen organisatie veel met zusterbedrijven overlegd, om zo kennisdeling mogelijk te maken. Het is een platte organisatiestructuur waarbij korte lijnen en open communicatie wordt gewaardeerd.

Wat ga je doen?

In deze functie zal je vooral bezig zijn met netwerk/server/systeembeheer en virtualisatie. Als technisch beheerder ben je verantwoordelijk voor het technisch beheer van verschillende infrastructuren zoals Microsoft, Citrix en VMware. Jouw expertise op dat vlak kan ten alle tijden nodig zijn binnen de organisatie. Andere belangrijke werkzaamheden zijn;het bieden van on/- en off premise ondersteuning aan de klant in haar IT-omgevingen;Het analyseren en vervolgens oplossen van complexe storingen en problemen;Het testen en vervolgens implementeren van nieuwe informatiesystemen.

Functie eisen

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Min. 3 jaar ervaring als Technisch Beheerder binnen de overheid zoals ministeries, gemeentes en COA
  • Relevante certificeringen behaald, zoals MCS(E)A/VCP/CC(E)A
  • Verder werk je efficient/georganiseerd & resultaat- en klantgericht.

Aanbod

  • Salaris tussen de 60-75 K per jaar afhankelijk van kennis & ervaring
  • 26 vakantiedagen, 10% vakantiegeld & mogelijkheid tot een sabbatical van 3 maanden
  • Mobiliteitsbudget in een lease-auto of NS Business Card
  • Pensioen- en verzekeringsbijdrage
  • Laptop & 1000 opleidingsbudget per jaar.

Contact

Heb je interesse in deze functie en wil je meer weten? Contact Minke van Dijk op +31652347658, of mail naar Minke@metrix-it.nl.

FLEUR AALBRECHT | Recruitment Manager

Kan ik je helpen met deze vacature?

Stuur me een berichtje als je meer wilt weten over de inhoud van deze rol.

Email Telefoon

JOIN

Join the club

Wij zijn altijd op zoek naar recruitment toppers om ons team te komen versterken. Heb jij net zo’n passie voor het recruitmentvak? Ontdek de mogelijkheden

Join us Telefoon