Solution Architect MS Dynamics 365 - Utrecht

Geplaatst op 30 Oktober

Deze organisatie nabij Utrecht is succesvol in wat zij doen. Binnen IT zijn zij een van de ster-spelers en helpen ze verschillende bedrijven verder met complexe IT-vraagstukken. Door de groei van de organisatie en uitbreiding, zijn ze op zoek naar een ervaren Solution Architect, waarbij je in the lead komt om Microsoft Dynamics 365 implementaties te leiden, binnen Finance & Operations. Ben je nu Lead Consultant of Senior Consultant, een inspirator en acteer je graag op de as van processen en technologie? Lees dan even verder!

De organisatie

Als Solution Architect binnen deze organisatie werk je nauw samen met het projectteam, de Technisch Architect en de klant. Je werkt te midden van zowel internationale als nationale klanten die allemaal in transitie zijn van hun huidige omgeving naar het platform Dynamics 365. Zodoende fungeer je dus als centrale persoon temidden van je eigen organisatie en als aanspreekpunt voor de klant.

Wat ga je doen?

In je rol als Solution Architect ben je in de lead van meerdere implementaties van Microsoft Dynamics 365. Hierbij vertaal je de klantwensen naar een conceptuele oplossing en stem je dit met het projectteam en de Technisch Architect af. Vervolgens ben je van A tot Z verantwoordelijk, vanaf het begin tot de live gang bij de klant. Je bent zowel inhoudelijk als technisch bezig om de realisatie van Microsoft Dynamics 365 te voltooien. De ene keer gaat het om een implementatie binnen Supply Chain of Warehousing, een andere keer betreft het Finance. In deze functionele rol, is het eveneens van belang om buiten de kaders van ERP te denken, al je creativiteit is welkom voor een tevreden eindklant.

Functie eisen

  • Om in deze functie succesvol te zijn, heb je ten minste ervaring met de volgende zaken
  • - ervaring met diverse implementaties van MSD365 binnen Finance & Operations
  • - Liefst ervaring met meerdere modules binnen MSD365, zoals Finance, Productie, Food & Supply Chain
  • - Ervaring als Lead of Senior Consultant waarbij je diverse implementaties hebt gemanaged
  • - HBO/WO achtergrond.

Aanbod

  • Natuurlijk staat er ook een hoop tegenover als je bij deze organisatie start als Solution Architect.- werken bij een TOP employer, de ontwikkeling van jou als medewerker is een enorme prioriteit
  • - een goed en bovengemiddeld salaris tussen de 70 en 100K, afgestemd op jouw meegebrachte kennis en ervaring
  • - goede secundaire arbeidsvoorwaarden, incl. een leaseauto
  • - veel doorgroeimogelijkheden en ruimte voor jouw visie
  • - flexibiliteit en vrijheid om je functie goed in te kunnen richten.

Contact

Heb je interesse in deze functie of wil je simpelweg meer horen? Laat het vooral weten en mail naar Minke@metrix-it.nl, of contacteer me op 06-52347658.

FLEUR AALBRECHT | Recruitment Manager

Kan ik je helpen met deze vacature?

Stuur me een berichtje als je meer wilt weten over de inhoud van deze rol.

Email Telefoon

JOIN

Join the club

Wij zijn altijd op zoek naar recruitment toppers om ons team te komen versterken. Heb jij net zo’n passie voor het recruitmentvak? Ontdek de mogelijkheden

Join us Telefoon