Senior Recruitment Consultant Food - Leiden

Geplaatst op 28 Juli

Heb jij een sterk netwerk in de voedselsector en ambieer jij een rol waarbij je eigen markt en business unit op mag bouwen? Breng je daarnaast minimaal 3 jaar ervaring in recruitment en/of sales met je mee? Dan is onze samenwerkingspartner op zoek naar jou! Check snel de rest van de vacature..

De organisatie

Onze opdrachtgever is een internationaal ingenieurs- en projectmanagement bureau. Ze verlenen hun diensten al meer dan 40 jaar wereldwijd met hoge kwaliteit. Ze werken als business partner van hun klanten en richten zich altijd op het leveren van meerwaarde. Wereldwijd hebben ze meer dan 1200 medewerkers verspreid over 11 kantoren waarmee ze hun klantengroep bedienen, welke varieert van MKB’s tot multinationals. Op het groeiende kantoor in Leiden bedient het recruitment team van 5 collega’s dagelijks de klanten. Zo leveren ze onder andere professionals die momenteel meewerken aan het ontwikkelen van een coronavaccin. Ze bedienen klanten binnen de Pharma, Chemie, Oil & Gas en Food. Qua cultuur is het een hecht en redelijk informeel team, waar naast hard werken ook veel wordt gelachen.

Wat ga je doen?

In de rol van Senior Recruitment Consultant ben je 360 graden verantwoordelijk voor de werving van zowel nieuwe kandidaten als klanten binnen de voedselbranche. Je bouwt in eerste instantie het bestaande netwerk binnen de voedselbranche verder uit en zoekt hier passende kandidaten voor. Het gaat in de hoofdzaak om de bemiddeling van tijdelijke projectmedewerkers, dus snelheid is erg belangrijk. Wanneer je business soepel draait, zal de focus meer op Sales en Business Development komen te liggen en mag je ook een Junior Recruiter aan je team toevoegen. Hierdoor kan je op korte termijn doorgroeien naar Business Manager en zelfs Business Unit Manager van het Food-team. Kortom; je zult echt een volwaardig sparringspartner voor de DMU's binnen de food industrie zijn, de doorgroeimogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt!

Functie eisen

  • Je hebt minstens 3 jaar werkervaring, waarvan het liefst een commerciële functie binnen de arbeidsbemiddelingErvaring met New Business en AccountmanagementEen bestaand netwerk in de voedselbrancheJe bent gedreven, zelfstandig en je wilt je eigen toko runnen!

Aanbod

  • Een mooi salaris tussen €3.500 en €5.000,- per maand
  • Een jaarlijkse (team)bonus
  • Een leaseauto (die je ook privé mag rijden)
  • Laptop en telefoon om je werk goed te kunnen doen
  • Meer dan genoeg dagen (25) om op vakantie te gaan
  • Pensioensregeling, opleidingsbudget
  • Een gezellige en flexibele werkomgeving!

Contact

Henke van Homoet +31(0)85-1054111 henke@timetohire.nl

FLEUR AALBRECHT | Recruitment Manager

Kan ik je helpen met deze vacature?

Stuur me een berichtje als je meer wilt weten over de inhoud van deze rol.

Email Telefoon

JOIN

Join the club

Wij zijn altijd op zoek naar recruitment toppers om ons team te komen versterken. Heb jij net zo’n passie voor het recruitmentvak? Ontdek de mogelijkheden

Join us Telefoon