Sales Consultant bij Sharp and Smart Recruitment - Den Haag

Geplaatst op 17 November

Hou jij van ondernemen en bouwen aan een organisatie? Lijkt het jou gaaf om met innovatieve start-ups en scale-ups te werken als Felyx, Thuisbezorgd, Simpel.nl en BinckBank te werken en hier een netwerk in op te bouwen? Mooi, voor Sharp and Smart Recruitment zoeken wij namelijk een Business Developer die houdt van pionieren!

De organisatie

Sharp and Smart Recruitment is een jonge en frisse bemiddelaar in Den Haag. Ze richten zich op innovatieve organisaties, veelal start-ups en scale-ups maar ook grotere organisaties die vernieuwend zijn ingesteld. De klanten worden bediend middels uitzenden en werving & selectie binnen de units Logistiek & Transport, Vastgoed, Zakelijke Dienstverlening en Media & Reclame. De afgelopen jaren heeft de organisatie flink aan de weg getimmerd, dit heeft als resultaat een mooie nominatie voor de FD Gazelle dit jaar! Gezien Sharp and Smart Recruitment qua personeel aan het begin van een mooie groei staat, liggen hier voor jou alle kansen voor het oprapen. Wanneer je goede resultaten behaalt kun je snel stappen maken en wellicht wel doorstromen tot Head of Sales. De cultuur is hecht, informeel en gevuld met humor. Daarnaast bezit iedereen een wil om te ondernemen en de organisatie steeds een stukje verder te brengen.

Wat ga je doen?

Als Sales Consultant ga jij aan de slag op een van de business units Logistiek & Transport, Vastgoed, Zakelijke Dienstverlening en Media & Reclame en neem je hier ownership over, jouw doel is om je business unit tot ongekende hoogte te brengen!In deze functie ga je jouw Business Development skills inzetten om je netwerk verder uit te bouwen binnen bovengenoemde business units. Je gaat op jouw eigen manier kansen in de markt spotten en creëren, of je dit nou doet door te bellen, te mailen of langs te gaan is helemaal aan jou; output is belangrijker dan input! Je kan de functie vormgeven zoals jij daar het best in tot je recht komt, dat kan zijn in een 360 graden functie waarin je zowel klant als kandidaat bedient maar ook in een 180 graden rol waar je puur aan de slag gaat met Business Development en een Recruiter gaat zorgen dat de vacatures die jij binnenhaalt worden ingevuld!

Functie eisen

 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 1.5 jaar ervaring met sales binnen de arbeidsbemiddeling
 • Jij houdt van ondernemen en kansen ontdekken om vervolgens uit te bouwen
 • Affiniteit met Start-ups en Scale-ups
 • Jij hebt oneindig veel energie en enthousiasme en weet dit over te brengen op je klanten
 • Bezit van een rijbewijs.

Aanbod

 • Een mooi salaris tussen de €2.500,- en €3.500,- afhankelijk van jouw ervaring
 • Prestatieafhankelijke bonus die jaarlijks kan oplopen tot €10.000,- of als jij ontzettend goed bezig bent, nog meer!
 • Poolauto, bij goed presteren een leaseauto
 • Laptop & telefoon
 • 20 vakantiedagen + 5 bovenwettelijke vrije dagen
 • Opleidingsbudget van €1.000,- per jaar.

Contact

Paco de Heij +31(0)85-1054111

FLEUR AALBRECHT | Recruitment Manager

Kan ik je helpen met deze vacature?

Stuur me een berichtje als je meer wilt weten over de inhoud van deze rol.

Email Telefoon

JOIN

Join the club

Wij zijn altijd op zoek naar recruitment toppers om ons team te komen versterken. Heb jij net zo’n passie voor het recruitmentvak? Ontdek de mogelijkheden

Join us Telefoon