De Timetohire Salarischecker

De grootste recruitment benchmark van Nederland. Vergelijk jouw situatie met honderden andere recruiters.

Scroll

De Salarischecker

Doe mee met de grootste recruitment benchmark van Nederland. Check niet alleen of jij wel genoeg verdient op basis van jouw kennis en ervaring, maar vergelijk ook jouw secundaire arbeidsvoorwaarden en Recruitment volwassenheid. Handig als je gaat solliciteren, beoordelingsgesprekken hebt of salarisonderhandelingen. Het geeft ook inzicht in de markt en de toekomst van ons vak. Zorg dat je als Recruitment professional een stapje voor hebt op de rest.

Salarischecker

 • 0+

  Recruiters deden mee

 • 0

  Verdiende een corporate recruiter gemiddeld in 2022

 • 0%

  Gemiddelde bonus van het totale jaarinkomen

 • 0

  Gemiddeld aantal vakantiedagen

Verdien jij wel genoeg?

Doe de salarischeck

Ontdek of jouw salaris overeen komt met de kennis en ervaring van recruiters met dezelfde ervaring. Het is de grootste recruitment benchmark van Nederland en het geeft realtime inzicht in jouw situatie. De Salarischecker bestaat uit 5 hoofdstukken en het vertelt jou veel meer dan alleen je de stand van je salaris. Na het invullen krijg je een persoonlijk rapport waarin jouw situatie is vergeleken met honderden andere recruiters in Nederland. Dit rapport kan je helpen bij je salarisonderhandeling, maar het laat je ook zien op welke gebieden jij verder kan ontwikkelen om je te onderscheiden op de arbeidsmarkt en zo jouw positie te versterken als Recruitment Professional.

Check jouw salaris

De Salarischecker, hoe werkt dat?

Zoals je misschien hebt gelezen is het salaris van recruiters de afgelopen tijd flink gestegen. Hoe weet je nu of jouw salaris nog wel “marktconform” is? Wij gaan je helpen om hier inzicht in te krijgen. Het kost je maar 5 minuten van je dag en je ontvangt na afronden automatisch een persoonlijk rapport van 23 pagina’s (je ontvangt het rapport in je mail, check daarom ook altijd even je spambox).

Jouw antwoorden worden vervolgens vergeleken met de rest van de recruitment markt. Vorig jaar deden meer dan 1500 recruiters mee aan het onderzoek. Naast inzicht in salaris, krijg je waardevolle informatie over jouw recruitment volwassenheid en de punten die je kan verbeteren om een nog betere recruiter te worden. Tot slot is de Salarischecker voorzien van realtime data. Je kunt het rapport dus vaker invullen om te zien of er dingen in jouw situatie zijn veranderd.

Ik heb de vragen ingevuld, wat nu?

Na het beantwoorden van alle vragen ontvang je een in-depth rapport waarin jij te zien krijgt of jouw salaris wel past bij jouw kennis en ervaring. Wij kijken hier natuurlijk naar meer factoren dan alleen het salaris. Zo biedt het rapport van de Salarischecker jou ook de kans om bijvoorbeeld jouw werksituatie en secundaire arbeidsvoorwaarden te vergelijken met de rest van de recruitment markt.

Zo kan het zijn dat je ziet dat jij meer op stategisch niveau werkt dan anderen met een vergelijkbare functie. Kans is dan ook dat jouw salaris best omhoog mag ;). Aan de andere kant kan het ook zijn dat je JUIST meer strategisch aan de slag wilt. Dan biedt het rapport van onze Salarischecker inzicht in welke functies mogelijk beter passen bij jouw ambities. Of welk salaris en welke competenties daar dan bij horen. Zo weet jij gelijk waar jij je nog in kan ontwikkelen en kan je dit met jouw werkgever bespreken tijdens het jaarlijkse beoordelingsgesprek. Daarnaast is het rapport natuurlijk ook een perfecte onderbouwing voor de salarisonderhandelingen wanneer je juist een nieuwe uitdaging aan wilt gaan. Versturen van het rapport doen we op werkdagen dus in het weekend kan het zijn dat je even op je rapport moet wachten.

Wil je hier wat extra hulp bij? Check dan ook de blog van Sebastiaan Cové, Head of Marketing bij Timetohire, over salarisonderhandelingen en hoe jij het meeste haalt uit jouw secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ontvang binnen 5 minuten jouw persoonlijke rapport

Dompel je onder in realtime data

Kortom; de Salarischecker is dé recruitment benchmark van Nederland die je bergen aan inzicht biedt en jou helpt je plek op de arbeidsmarkt te definiëren en te versterken. Zo kan jij onderbouwd je beoordelingsgesprek in of recht naar de salarisonderhandeling!

Doe de salarischeck

Iets wat niet onbelangrijk is om te vermelden. Wij vinden jouw privacy heel belangrijk. Check onze privacyverklaring als je wilt weten hoe wij bij Timetohire omgaan met data. We zullen je achteraf ook niet zomaar bellen.

DE LEUKSTE BANEN BINNEN RECRUITMENT

Werken bij Timetohire

Voelt werk op dit moment als nablijven? Of ben je helemaal klaar met de corporate ladder? Bekijk dan onze vacatures en wordt behandeld als volwassene.

Vacatures