Recruitment Process Outsourcing

Bij Recruitment Process Outsourcing werken wij samen met de klant aan de succesvolle invulling van hun recruitmentbehoefte. Omdat we dit in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers doen spreken wij liever over Recruitment Process Orchestrating of Recruitment Prestatie Optimalisatie. RPO in ieder geval.

RPO via Time to Hire

Met onze RPO diensten werken wij aan een duurzame invulling van recruitment. We zetten de juiste expertise in op het juiste moment, we garanderen continuïteit en consistentie in de werving van kandidaten en arbeidsmarktcommunicatie. Daarmee zorgen wij voor de nieuwe medewerkers met het juiste profiel, op een efficiëntere manier, dus tegen lagere kosten.

Uit naam van uw organisatie wordt toptalent gezocht, gevonden en geselecteerd. RPO bestaat uit een aantal diensten die u los of in geheel afneemt, afhankelijk van de fase waarin uw recruitmentproces verkeerd.

Wat zijn de voordelen van RPO?

  • Het recruitmentproces wordt volledig ingericht
  • Focus op de juiste doelgroep; de kwaliteit van de kandidaten gaat omhoog
  • U kunt zich richten op de kernvaardigheden van uw bedrijf
  • De werving is vanuit uw bedrijfsnaam
  • Er wordt gebouwd aan uw werkgeversmerk (employer brand)
  • RPO bespaart tijd en geld
  • Continuïteit en consistentie in uw wervingsactiviteiten, dus niet langer kwetsbaar als een recruiter uw bedrijf verlaat.
  • Transparantie. Alle kandidaten die worden benaderd worden opgenomen in ons ATS. Deze data stellen wij volledig en exclusief aan u ter beschikking. Daarmee zijn onze activeiten te allen tijde inzichtelijk.

Alle punten bij elkaar zorgen voor de meest efficiënte oplossing voor het recruitmentproces op korte en lange termijn.

rpo-illustratie.jpg

Het recruitmentproces omvat meerdere aspecten. Zo zorgen wij voor recruitment op maat, employer branding, recruitment marketing en het proces wordt gedreven aan de hand van data.

Recruitment op maat

Het wervingsplan is het startschot. Een vast aantal uur per week benadert ons ervaren recruitment team namens u proactief kandidaten, plaatst vacatures en gebruikt de beste tools om bij uw doelgroep onder de aandacht te komen. Na kwalificatie zetten we de geselecteerde kandidaten in uw talentpool en maken een afspraak ter kennismaking.

Benieuwd hoe wij dit doen? Lees wat onze kanten zeggen in deze blog.

Employer Branding & Recruitment Marketing

De activiteiten die u onderneemt op het gebied van recruitmentmarketing en employer branding hebben invloed op hoe er van binnen en van buiten tegen uw organisatie wordt aangekeken. Wij helpen met een doelgerichte en toekomstgerichte recruitmentaanpak, waarbij de technologische ontwikkelingen op het gebied van recruitment nauwlettend worden gevolgd.

Data Driven Recruitment

Data zeggen meer dan gevoel. Met recruitmentdata sturen we het proces bij of het bevestigt dat we op de juiste weg zitten. Data worden gebruikt om de beste kandidaten te bereiken. Dit geeft u inzicht in de kanalen die wel en niet werken. Met de juiste data weet u wat nodig is om de juiste kandidaat te vinden.

“You need Quality Data to make a Quality Match”

Al onze kennis hebben wij samengevat in ons Recruitment Succes Model. Deze kennis delen wij graag met jou. Bel ons 085 105 41 11 of Link met Milad Zandi of Robert Steinmetz