Recruitment Consultant Software Development - Amsterdam

Geplaatst op 25 September

Ben jij na jouw eerste ervaring als Recruitment Consultant toe aan een verfrissende blik op werving & selectie? Geloof jij in kwaliteit over kwantiteit en wil je dit jouw klanten brengen? Ben jij de expert in jouw kennisveld waar organisaties blij van worden? Dan is dit jouw rol in Amsterdam!

De organisatie

Deze specialistische recruitment consultancy is ontstaan vanuit de gedachte dat kwaliteit altijd boven kwantiteit hoort te staan. Duurzaamheid en eerlijk ondernemen hebben dit bedrijf tot de successen gebracht die ze in de afgelopen 6 jaar hebben behaald. Denk aan samenwerking met de overheid om mooie bedrijven naar ons land te halen.De oprichters hebben samen honderden succesvolle bemiddelingen op hun naam staan en wilden na veel ervaring te hebben opgedaan bij beursgenoteerde agencies graag voor zichzelf aan de slag. De ambitie is om recruitment écht als vak in te zetten, het een ambacht te laten zijn. Net zoals software development een ambacht is. Het bemiddelen van developers vergt volgens hen niet het behalen van een quota als het gaat om het sturen van inmails, maar juist om persoonlijke benadering. Daarnaast is expertise in de markt en het optreden als adviseur onderscheidend. Dit alles doen zij met ongeveer 10 man vanuit een mooi kantoor in Amsterdam, een van de wereldsteden die al in de top 5 staat als het gaat om software development. Mooie kans dus!

Wat ga je doen?

In deze 360 graden rol als Consultant wordt je specialist in een niche binnen de software development in jouw eigen regio. Hier draag jij de volledige verantwoordelijkheid voor jouw processen, van new business tot aftersales. Jij hebt alles in handen en wordt de expert die écht weet waar hij het over heeft. Voor het opbouwen van jouw eigen business krijg je trainingen om te zorgen dat je succesvol bent en daarnaast staan onder andere de oprichters voor je klaar om je te coachen en begeleiden. Je leert zo de meest duurzame relatie met jouw klanten op te bouwen, waardoor je als strategisch partner wordt gezien. Consultative Selling is hierin key. Daarnaast leer je jouw doelgroep kennen, en nog belangrijker, zij jou. Zo bouw je aan een warm netwerk van software developers en klanten.Ondernemerschap en verantwoordelijkheid zijn sleutelwoorden, je krijgt de vrijheid om je eigen pad te bewandelen en je eigen fouten te maken. Geen micro-management, maar juist alle handvatten die nodig zijn om jou een succesvolle consultant te maken!

Functie eisen

 • Vanaf 1 jaar ervaring als Consultant, met aantoonbare sales ervaring
 • Afgeronde (commerciële) HBO of WO opleiding
 • Vloeiend in zowel Nederlands als Engels
 • Sterke affiniteit met of kennis van IT
 • Goede ondernemersmentaliteit.

Aanbod

 • Salaris tussen de €2.000 en €3.500 afhankelijk van jouw ervaring + riante bonusregeling
 • Incentives voor het team en individu, denk bv aan mooie reisjes, lunches en maatpakken
 • Trainingen, coaching en begeleiding on the job van ervaren Consultants
 • Volledig verzorgde werkplek inclusief flexibele werktijden en thuiswerk mogelijkheden
 • 25 vakantiedagen om je welverdiende vakantie te pakken
 • Gedreven collega’s om successen mee te vieren in een omgeving waar veel kennis wordt gedeeld.

Contact

Henke van Homoet | 085-1054111 | Henke@timetohire.nl

FLEUR AALBRECHT | Recruitment Manager

Kan ik je helpen met deze vacature?

Stuur me een berichtje als je meer wilt weten over de inhoud van deze rol.

Email Telefoon

JOIN

Join the club

Wij zijn altijd op zoek naar recruitment toppers om ons team te komen versterken. Heb jij net zo’n passie voor het recruitmentvak? Ontdek de mogelijkheden

Join us Telefoon