Recruitment Marketing

Alleen recruiters weten wat er nodig is.

Recruitment Marketing van Timetohire koppelt de kennis van onze ervaren recruiters aan de expertise van onze recruitment marketeers. Samen bereiken ze de kandidaten die je zelf niet vindt. Dankzij de gecombineerde kennis van onze recruiters kennen we de markt door en door en bereiken we jouw kandidaten met de nieuwste marketing strategieën. Lees hier hoe wij dit samen met jou doen.

 • Bereik jouw doelgroep met jobmarketing

 • Creëer een onderscheidend employer brand

 • Een expert voor al jouw vragen

 • Groei als bedrijf met het beste talent

Wat we voor jouw kunnen betekenen

Onze Brochure

Benieuwd wat wij concreet voor jou kunnen betekenen? Download dan onze brochure.

Onze aanpak Download

Vacatures vullen met Recruitment Marketing

Waarschijnlijk je zoek een recruitment marketeer omdat je inziet dat een extra recruiter ook niet het verschil gaat maken. Voor recruiters het vandaag de dag is het enorm lastig om de juiste kandidaten te bereiken. Het zoeken naar de juiste kandidaten kost veel tijd en is zonder naamsbekendheid veel minder effectief. Steeds meer werkgevers zien het belang van recruitment marketing in. Ook jouw concurrentie is hiermee bezig. Voorkom dat je achter de feiten aanloopt. 

De recruitment marketeers van Timetohire zorgen dat jij juist een voorsprong hebt op de concurrentie. Samen zorgen we dat de ideale kandidaat jou zelfstandig weet te vinden en je recruiters effectiever worden in het benaderen van de juiste kandidaten. Want hoe beter het beeld van een bedrijf is des te sneller zal een kandidaat voor jou kiezen. 

#samensuccesvol

Hoe wij werken

We beginnen bij je EVP (employee value proposition). Kort gezegd, onze marketeers achterhalen wat jou uniek maakt en wat de voornaamste redenen zijn om voor jou als werkgever te kiezen. Dit is het ideale fundament om een recruitment marketing strategie op te bouwen. Samen zorgen voor een planning zodat je op korte termijn succes boekt met job-marketing en op de lange termijn een stevig employer brand hebt staan wat een magnetische werking heeft op jouw doelgroep. Download verderop het hele framework van onze aanpak voor recruitment marketing.

Download Recruitment Marketing Model

De partner voor jou

Voor iedere uitdaging een specialist vinden die bij jou past vraagt veel tijd. Die tijd heb je waarschijnlijk niet. Gelukkig is Timetohire op het gebied van recruitment een one-stop-shop. Binnen no time heb jij de juiste specialisten voor jouw vraagstuk aan boord. Als alleen recruitment marketing een opgave is, dan bieden bij dit los aan. Mocht de wervingsbehoefte zo groot zijn dat recruitment zelf ook aandacht vereist dan RPO de beste oplossing. 

Recruitment marketing is bijna altijd een onderdeel van onze RPO dienst. Opdrachtgevers maken dan gebruik van alle kennis en specialisten die wij op het gebied van recruitment in huis hebben.

Onze Specialisten

Sebastiaan C.

Head of Marketing

..+ Jaar ervaring

Jessica.

Senior Recruitment Specialist

..+ Jaar ervaring

.

Recruitment Marketing Specialist

..+ Jaar ervaring

Wat is Recruitment Marketing?

Recruitment Marketing is het succesvol onder de aandacht brengen van jouw bedrijf onder potentiële kandidaten. Het bestaat uit twee aspecten: Employer Branding en Jobmarketing. Door middel van jouw Employer Brand ben jij aantrekkelijk voor het talent waar je naar op zoek bent. Dit doe je door op de juiste manier naar buiten te brengen wat jouw bedrijf zo bijzonder maakt en door jouw doelgroep aan jouw merk te binden. Vervolgens zorgt Jobmarketing ervoor dat jouw vacatures zichtbaar zijn onder de doelgroep. Met deze combinatie ben je gegarandeerd van de beste kandidaten.

Employer Branding

Je Employer Brand (werkgeversmerk) is hoe jij jouw organisatie positioneert in de markt. Het is de manier waarop potentiële kandidaten over jouw bedrijf denken als ze met je in contact komen. Wanneer jouw Employer Brand overeen komt met de werkelijkheid, leidt dit tot betere kandidaten, een lager verloop en een hogere tevredenheid van je medewerkers. Het bouwen van jouw Employer Brand doen we onder andere op de volgende manier:

 • Het definiëren van jouw Employee Value Proposition
 • Het optimaliseren van de Candidate Journey
 • Content Marketing Strategy
 • Een passende werkenbij site
 • Het implementeren van Storytelling

Samen met jou stellen onze recruiters en marketeers een mix op die leidt tot jouw perfecte Employer Branding strategie.

Jobmarketing

Jobmarketing is het onder de aandacht brengen van vacatures onder jouw ideale kandidaten. Door middel van Google/Social Ads Campagnes, adverteren op jobboards of offline campagnes specifiek voor jouw doelgroep weten we de juiste kandidaten te bereiken. Wanneer je dit combineert met jouw nieuwe Employer Brand weet je zeker dat de kandidaten zich willen binden aan jouw bedrijf. Wij kunnen jou onder andere op de volgende manieren helpen:

 • Het schrijven van passende vacatureteksten
 • Adverteren op de juiste jobboards
 • Creëren van de juiste advertentie campagnes

de weg naar recruitment succes

Plan een afspraak in

Ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

Sebastiaan Cové
Head of Marketing
+31 6 38724110

Plan een afspraak

The recruitment success company

Jouw All-In-One Recruitmentpartner

Wil je weten hoe wij jou nog meer kunnen helpen? Bekijk dan onze diensten of neem direct contact op.

Diensten Contact

Unieke aanpak voor succes

Recruitment Marketing Model

Wij werken volgens het door ons ontwikkelde Recruitment Marketing model. Dit unieke model biedt een duidelijk stappenplan om op een efficiënte wijze te aan de slag te gaan.

Onze aanpak Download