MS Dynamics AX 365 Warehouse Consultant - Utrecht

Geplaatst op 30 Oktober

Deze organisatie nabij Utrecht is succesvol in wat zij doen. Binnen IT zijn zij een van de ster-spelers en helpen ze verschillende bedrijven verder met complexe IT-vraagstukken. Door de groei van de organisatie en uitbreiding, zijn ze op zoek naar een ervaren Consultant MSD365 Warehouse waarbij je binnen Warehousing & Supply Chain projecten bij klanten gaat oppakken. Ben je nu Consultant of Senior Consultant, een inspirator en acteer je graag op de as van processen en technologie? Lees dan even verder!

De organisatie

Als Consultant binnen deze organisatie werk je nauw samen je collega's van het ambitieuze Dynamics-team. Je werkt te midden van zowel internationale als nationale klanten die allemaal in transitie zijn van hun huidige omgeving naar het platform Dynamics AX 365. Je zult vooral worden ingezet op projecten binnen Warehouse projecten en je volgt diverse workshops en trainingen om nog beter te begrijpen wat klanten nodig hebben.

Wat ga je doen?

In deze functie richt je je met name op Warehouse projecten, waarbij je diagnoses maakt om de bedrijfsprocessen van de klant in kaart te brengen, bepaal je de scope en kijk je vervolgens wat mogelijke verbeteringen zijn. Daarnaast maak je functionele analyses en ontwerpen en bekijk je welke aanpassingen nodig zijn voor de eindoplossing. Ook train je de gebruikers en richt je het systeem goed in. Ten slotte geef je workshops en trainingen op locatie bij de klant en verzorg je de ondersteuning rondom de livegang.

Functie eisen

  • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding
  • Gemiddeld 4 jaar ervaring in een rol als Consultant Warehouse
  • Goede kennis van Microsoft Dynamics AX 365
  • Enige ervaring en ten minste affiniteit met warehouse modules
  • Goed stellen van prioriteiten, communicatief vaardig en resultaat/klantgericht.

Aanbod

  • Werken bij een TOP employer, de ontwikkeling van jou als medewerker is een enorme prioriteit
  • Een goed salaris tussen de 60 en 80 K, afgestemd op jouw meegebrachte kennis en ervaring
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, incl. een leaseauto
  • Veel doorgroeimogelijkheden en ruimte voor jouw visie
  • Flexibiliteit en vrijheid om je functie goed in te kunnen richten.

Contact

Heb je interesse in deze functie of wil je simpelweg meer horen? Laat het vooral weten en mail naar Minke@metrix-it.nl, of contacteer me op 06-52347658.

FLEUR AALBRECHT | Recruitment Manager

Kan ik je helpen met deze vacature?

Stuur me een berichtje als je meer wilt weten over de inhoud van deze rol.

Email Telefoon

JOIN

Join the club

Wij zijn altijd op zoek naar recruitment toppers om ons team te komen versterken. Heb jij net zo’n passie voor het recruitmentvak? Ontdek de mogelijkheden

Join us Telefoon