Word
een talenten-
magneet

Weet je niet wat jouw doelgroep echt belangrijk vindt? Dan kan je ook geen onderscheidende positie innemen binnen jouw markt.

Scroll

Werk aan een onderscheidende positionering van jouw bedrijf

Creëer een onderscheidende positie, of belangrijker: laat deze niet meer los

Je hebt groeiambities maar recruitmentkosten lopen alsmaar op. Je krijgt vacatures niet gevuld en wilt je de concurrent waarschijnlijk voor blijven. Dan is het belangrijk om zo snel mogelijk je recruitmentproces opnieuw in te richten. Onze recruiters zetten dit helemaal voor jou neer en de aanvullende scans op online zichtbaarheid en werkgeversmerk geven inzicht in de quick- en big wins. Zo kunnen we samen binnen zeer korte tijd succes boeken en bouwen aan langetermijnefficiëntie.

Recruitment op maat

Geen bedrijf is hetzelfde. We starten daarom altijd met een nulmeting om de belangrijkste actiepunten aan het licht te brengen om jouw gewenste groei te realiseren. We voeren dit uit met een team van recruiters gericht op verschillende specialismen zoals; employer branding, arbeidsmarktcommunicatie, sourcing, hiring en recruitment data.

Recruitment is namelijk niet alleen het vinden van de juiste kandidaten. Het aantrekken van talent met een sterk werkgeversmerk is net zo belangrijk voor succes. Wij zorgen dat jouw werkgeversmerk sterke aantrekkingskracht heeft tot talent en vullen van jouw talentpools met kandidaten voor de toekomst.

Onze recruiters helpen jou om recruitment écht naar het volgende niveau te tillen. Denk aan het opzetten van een Applicant Tracking System (ATS) en een goede socialemediastrategie. Wij implementeren het voor je. Daarnaast zijn er tal van aandachtspunten zoals; candidate experience, een referral programma of een recruitment dashboard. Wij helpen je met het optimaliseren van alle recruitmentprocessen.

Klaar om je recruitment naar het volgende level te tillen?

Direct resultaat

Boek meer resultaat met minder inspanningen.

Experts onder de knop

Werk alleen met recruitmentexperts en bouw een fundament voor de toekomst.

Verhoog je ROI

Verbeter de Time to Hire, Time to Fill, Cost per Hire en Quality of Hire.

Tijd voor het bedrijf

Spreek alleen gekwalificeerde kandidaten. Die ook bij jou willen werken

Laat je inspireren door onze aanpak!

Onze recruitment specialisten werken volgens ons Recruitment Success Framework. We hebben dit framework met al onze kennis en expertise speciaal voor jou opgesteld. Download deze even via deze link!

Onze aanpak Downloads

Bouwen aan een merk met een magnetische werking

De beste verkopers van Nederland werven

“Het voelt alsof er een ervaren collega bij ons werkt, in plaats van iemand die je even inhuurt voor een bepaalde klus.”

Claudia Georgiades HR officer

Bekijk case
 • 0

  Nieuwe kandidaten in beeld

 • 0%

  Offer acceptance rate

 • 0%

  Meer Sollicitaties

 • 0%

  Meer Referrals

Ontdek hoe je verder komt met je bedrijf

 • Minimaliseer die tijd om de beste kandidaten te sourcen

 • Haal de kennis en expertise van een compleet recruitment team in huis

 • Creer een aantrekkelijk werkgeversmerk om te concureren met de gevestigde orde

  *Hiermee ga je akkoord met de algemene voorwaarden en privacy policy

  contactform_2