Grip op werving

Een onderscheidende positie op de arbeidsmarkt, belangrijker dan ooit

Scroll

Werk aan een onderscheidende positionering van jouw bedrijf

Timetohire helpt bedrijven hun recruitment succesvoller te maken. Dit doen we door expertise en capaciteit aan te bieden om recruitment voor jou te optimaliseren. Jij krijgt de medewerkers die je nodig hebt en kunt je groeidoelstellingen realiseren. Wij kunnen dat alleen maar doen dankzij ons toegewijde team van recruitment toppers.

Door het wegvallen van een collega of bepaalde groeidoelstellingen die extra werkdruk met zich mee brengen kan het zijn dat je als organisatie handen te kort komt. Om gedurende een bepaalde periode extra werkdruk op te vangen, kan het inschakelen van een recruitmentspecialist op interim-basis de uitkomst bieden.

Aim high

Creëer een onderscheidende positie, of belangrijker: laat deze niet meer los

Heb jij met jouw bedrijf groeiambities? wil je de concurrenten voor blijven? of ben je op zoek naar tijdelijke vervanging voor een collega? Samen gaan wij in gesprek om te achterhalen waar jullie behoefte ligt en hoe we elkaar kunnen helpen. Eén ding is zeker: wij hebben ervaren recruitmentspecialisten in huis die jou graag helpen.

Als jij je als bedrijf wil onderscheiden ten opzichte van je concurrenten, is het belangrijk een duurzaam recruitmentproces op te bouwen. Op deze manier kan je op het moment dat er een vacature open komt die zo snel vanuit je eigen netwerk invullen. Wij helpen het hele jaar door met het opbouwen van een talentpool om dit te bereiken.

Hoe zorg jij voor die onderscheidende positie op de arbeidsmarkt?

Resultaat

Boek direct resultaten tegen lagere kosten

Experts

Werk met recruitmentexperts en verbeter jouw recruitmentproces

Verbeter

Verbeter de time-to-hire, time-to-fill, cost-per-hire en quality-of-hire

Tijd

Bespaar tijd, spreek alleen gekwalificeerde kandidaten

Laat je inspireren door onze aanpak!

Onze recruitment specialisten werken volgens ons Recruitment Success Framework. We hebben dit framework met al onze kennis en expertise speciaal voor jou opgesteld. Download deze even via deze link!

Onze aanpak Downloads

#SamenSuccesvol

Wij adviseren hoe je je recruitment proces nog duurzamer kan inrichten en hoe je kosten kan besparen terwijl wij de meest geschikte kandidaten uit de markt halen. Zo kan je zelf aan de slag met allerlei projecten waar je normaliter niet aan toe komt en zorgen wij dat je alleen aan tafel komt te zitten met vooraf gekwalificeerde kandidaten.

‘In een periode van twee maanden hebben we beide posities ingevuld! Wij raden Timetohire ten zeerste aan!’

Richard Oosterhuis Directeur Working Spirit