Mechatronic Systems Engineer - Delft

Geplaatst op 1 November

Als Mechatronic System Engineer zie jij kansen en uitdagingen wanneer iedereen denkt dat het onmogelijk is. Jij gaat graag aan de slag met complexe en bovenal unieke projecten om tot de nieuwste technologische oplossingen en ontwikkelingen te komen!

De organisatie

Bij onze opdrachtgever draait het om de techniek. Complexe projecten binnen de robotic-, hightech of medical systems, dat is waar ze warm van worden en erg goed in zijn. Het liefst beginnen ze met een leeg vel papier om de systeemconcepten, vanuit de kern van de probleemstelling, principieel juist op te bouwen. De concepten die bedacht worden, kunnen zelfs in de eigen assemblagehal gerealiseerd worden.

Wat ga je doen?

Als Mechatronic System Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerp van mechatronische systeemconcepten. Je werkt aan projecten variërend van onder andere hightech tot medische of robotische systemen in verschillende stadia van het ontwikkelproces. Dat betekent dat je het ene moment met het ontwerp bezig bent en het andere moment met het bouwen van een testopstelling of met het productieproces. Na de realisatie van de gekozen oplossing ben je zelf verantwoordelijk voor de validatie ervan.In jouw rol breng je inhoudelijke samenhang tussen de systeemeisen, het systeemconcept en de systeemintegratie. Je bent de link tussen onder andere de mechanica, elektronica en software. Naast jouw technische werkzaamheden, geef je inhoudelijke ondersteuning aan de projectmanager, zowel bij de acquisitie als bij de overdracht van het projectresultaat naar de klant.

Functie eisen

  • Een afgeronde MSc / PhD in de richting van Robotics, Mechatronics of Electronics
  • Je hebt een paar jaar ervaring in een vergelijkbare rol, het liefst met een specialisatie in (system) control
  • Je voelt je prettig in een innovatief bedrijf, werkt graag in teamverband (multidisciplinaire teams) en hebt een flink portie creativiteit in huis.

Aanbod

  • Een zeer afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid
  • Een dynamisch en innovatieve werkomgeving, waarin je jezelf enorm kunt ontwikkelen
  • Flexibele arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijk salaris
  • Direct een contract bij onze opdrachtgever.

Contact

Bas Drost 06-57562551

FLEUR AALBRECHT | Recruitment Manager

Kan ik je helpen met deze vacature?

Stuur me een berichtje als je meer wilt weten over de inhoud van deze rol.

Email Telefoon

JOIN

Join the club

Wij zijn altijd op zoek naar recruitment toppers om ons team te komen versterken. Heb jij net zo’n passie voor het recruitmentvak? Ontdek de mogelijkheden

Join us Telefoon