(Internationaal) Service Engineer Machinebouw - Den Haag

Geplaatst op 24 November

Ben jij graag het visitekaartje voor een dynamische, internationale machinebouwer? Ben je zelfstandig, communicatief sterk en houd je wel van een technisch avontuur? Dan is dit een mooie kans voor jou!

De organisatie

Onze samenwerkingspartner Weighpack International uit Den Haag is een internationaal opererende machinebouwer, die hoogwaardige en innovatieve verpakkingsmachines voor technische producten ontwikkelt, bouwt en onderhoudt. Deze oplossingen worden exclusief volgens klantspecificaties gebouwd en turn-key geleverd. De organisatie is momenteel 35 man groot en groeiende.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het inbedrijfstellen, testen en optimaliseren van hoogwaardige verpakkingsinstallaties bij klanten in diverse landen;Onder de werkzaamheden vallen ook het zelfstandig uitvoeren van service- en onderhoudswerkzaamheden aan de installaties en kun je voor storingen worden ingezet;Het is een zeer afwisselende baan in een internationale omgeving. Je bent ongeveer 50% van de tijd in het buitenland.

Functie eisen

  • Je bent in het bezit van een mbo/hbo-diploma elektrotechniek, mechatronica, werktuigbouwkunde of vergelijkbaar
  • Je hebt aantoonbare ervaring in (internationale) machinebouw
  • Je bent gewend om te werken met de combinatie van PLC-besturingssystemen (Siemens S7) en datanetwerken
  • Goede beheersing van de Engelse taal. Duits is een pré
  • Je bent leergierig en hebt passie voor elektro- en besturingstechniek
  • Het oplossen en voorkomen van problemen zie je als een uitdaging.

Aanbod

  • Weighpack International bied een interessant arbeidsvoorwaardenpakket. Denk hierbij aan een mooi basissalaris, een nette buitenlandvergoeding en overwerkurenregeling, een telefoon, een laptop en een servicebus (inclusief gereedschap) van de zaak.Daarnaast investeert Weighpack International veel in hun medewerkers en bieden ze ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Weighpack International heeft een prettige en informele sfeer, waarin je goed wordt ingewerkt.

Contact

Vragen over Weighpack of de inhoud van de functie? Neem contact op met Bas Drost via 06-57562551 / bas.drost@techteam.nl.

FLEUR AALBRECHT | Recruitment Manager

Kan ik je helpen met deze vacature?

Stuur me een berichtje als je meer wilt weten over de inhoud van deze rol.

Email Telefoon

JOIN

Join the club

Wij zijn altijd op zoek naar recruitment toppers om ons team te komen versterken. Heb jij net zo’n passie voor het recruitmentvak? Ontdek de mogelijkheden

Join us Telefoon