Infrastructuur Architect - Zuid-Holland

Geplaatst op 8 Februari

Werk jij al een tijdje als Infrastructuur Architect, maar merk je dat je minder het verschil maakt? Ambieer je een rol met vrijheid, mandaat en de mogelijkheid om je benen te strekken en mee te bouwen aan de groeiambities van een pionier binnen de logistiek? Wellicht ben jij helemaal op je plek bij onze opdrachtgever in Zuid-Holland!

De organisatie

Onze opdrachtgever staat internationaal bekend als dienstverlener binnen de logistieke diensten. Hierbij kun je denken aan expeditie, opslag & stuwadoring. Wereldwijd hebben zij kantoren in Afrika, Zuid- en Noord Amerika, Azie en Europa. Innovatie en een kwalitatieve dienstverlening staat hoog in het vaandel en ook binnen IT worden IT-oplossingen continu geoptimaliseerd en verbeterd. De afgelopen tijd zijn ze aan het groeien, en daarom zijn ze nu op zoek naar een Infrastructuur Architect die samen met een team van 8 collega's wil meebouwen aan de IT-infrastructuur binnen de organisatie. Er is op dit moment behoefte aan een ervaren Architect die kan zorgen voor een versnelling binnen de IT-infrastructuur.

Wat ga je doen?

In de rol van Infrastructuur Architect, ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en documenteren van IT-infrastructuur. Hierbij kun je denken aan systemen, security, netwerken en storage. Je bent in de lead om infrastructurele projecten te leiden en bent zowel technisch als coördinerend verantwoordelijk. Daarnaast zul je ook betrokken zijn bij implementaties van derden en richtlijnen en procedures voor het IT Infrastructuur-onderhoud ontwerpen en vormgeven. Je bent binnen de afdeling IT aanspreekpunt voor IT infrastructuur en voor alle projecten verantwoordelijk. Ten slotte onderhoud je het contact met leveranciers en onderaannemers.

Functie eisen

  • HBO werk- en denkniveau
  • Aantoonbare ervaring met Infra Cloud & VMware
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol van Infrastructuur Architect
  • Pré: ervaring met vSphere, Microsoft Server & Redhat
  • Pré: ervaring met Azure, Cisco & Fortinet.

Aanbod

  • Goed primair marktconform salaris
  • Tantiemes
  • 8,5% vakantiegeld
  • Diverse collectiviteitskortingen
  • Learning & ontwikkelmogelijkheden.

Contact

Heb je interesse in deze functie of wil je simpelweg meer horen? Laat het vooral weten en mail naar Minke@metrix-it.nl, of contacteer me op 06-52347658.

FLEUR AALBRECHT | Recruitment Manager

Kan ik je helpen met deze vacature?

Stuur me een berichtje als je meer wilt weten over de inhoud van deze rol.

Email Telefoon

JOIN

Join the club

Wij zijn altijd op zoek naar recruitment toppers om ons team te komen versterken. Heb jij net zo’n passie voor het recruitmentvak? Ontdek de mogelijkheden

Join us Telefoon