Corporate Recruiter - Omgeving Amsterdam

Geplaatst op 20 Januari

Ben jij gedreven, resultaatgericht en schrik je niet van een pittige uitdaging? Wil jij daarnaast als Corporate Recruiter meebouwen aan één van de hardst groeiende en meest succesvolle Nederlandse bedrijven van het moment? Dan zoekt onze goede relatie jou! Lees snel verder!

De organisatie

Onze samenwerkingspartner is één van de grootste en sterkst groeiende spelers in verhuur van opslagruimte in Nederland. Het is een typisch nuchter Nederlands bedrijf met korte communicatielijnen en met zo’n 90 medewerkers verspreid over het hoofdkantoor en alle andere filialen. Jij als Corporate Recruiter wordt onderdeel van het HR-team op het hoofdkantoor in Noord-Holland. Hier wordt op dagelijkse basis nauw samengewerkt met de andere afdelingen als Finance, IT, Operations, Techniek en Marketing. Op de planning staat naast groei ook uitbreiding naar onze buurlanden Duitsland en België.;Het HR-team is momenteel driekoppig en bestaat uit een HR Manager, een Senior Corporate Recruiter/HR Adviseur en een Senior Corporate Recruiter. Door de harde groei blijven er nog veel projecten liggen omtrent employer branding en het ATS, waardoor ze hard op zoek zijn naar een extra collega Corporate Recruiter. Dagelijks wordt er door het HR-team gewerkt om de enorme groeiambitie van de organisatie te realiseren, namelijk een verdubbeling in omvang richting 2022! Zaken die ze oppakken om dit te bewerkstelligen zijn: Employer Branding, strategische personeelsplanning, competentiemanagement en vitaliteitsmanagement. Genoeg werk aan de winkel dus!

Wat ga je doen?

Doordat de organisatie sterk groeit ligt je een hele diverse functie te wachten als Corporate Recruiter. Op dagelijkse basis ben jij verantwoordelijk voor het gehele aannameproces. Je zoekt en vindt niet alleen kandidaten, je spreekt en enthousiasmeert ze en begeleid ze door de gehele procedure. Hierbij werf je zowel voor alle staffuncties op het hoofdkantoor als voor rollen op de verschillende filialen door heel Nederland!;Daarnaast weet jij met je creatieve geest als geen ander om bij te dragen aan de ontwikkeling van het (toch al sterke) werkgeversmerk. Dit doe je door op pakkende manieren vacatureteksten te ontwikkelen en in samenwerking met Marketing complete campagnes uit te zetten. Zo is ook de werkenbij site aan vernieuwing toe. Daarnaast kan bijvoorbeeld ook in samenwerking met de AFAS Consultants het ATS geoptimaliseerd worden.;Op HR-gebied liggen er ook nog taken m.b.t. het ontwikkelen van talent, evaluatiegesprekken en het optimaliseren van de recruitmentprocessen. Dus, houd je van een uitdaging? En doe je dit het liefst in een gezellige, maar nuchtere omgeving? Dan is dit de job voor jou!

Functie eisen

 • Je beschikt over minimaal een afgeronde HBO- of WO-opleiding
 • Minstens 4 jaar ervaring in het recruitment vak opgedaan, bij voorkeur met zowel corporate recruitment als aan bureauzijde
 • Door de grote diversiteit aan profielen is het handig dat je zowel schaarse als hoog volume profielen hebt geworven
 • Bij voorkeur 40 uur beschikbaar, 32 uur is bespreekbaar
 • Bekend met sourcing en je weet hoe je boolean searchstrings maakt
 • Bestendig tegen een dynamische omgeving en je werkt gestructureerd.

Aanbod

 • Je krijgt een hele diverse en uitdagende functie
 • Je ontvangt een uitstekend salaris tussen €3.500,- en €5.000,- afhankelijk van je ervaring
 • Jaarlijks ontvang je een bonus indien je de gestelde doelen behaalt
 • Ieder jaar 25 vakantiedagen om er tussenuit te gaan
 • Een voordelige private lease optie
 • Goede secundaire voorwaarden met o.a. opleidingsmogelijkheden
 • Niet te vergeten een hecht team met veel gezelligheid.

Contact

Eveline van Kempen

FLEUR AALBRECHT | Recruitment Manager

Kan ik je helpen met deze vacature?

Stuur me een berichtje als je meer wilt weten over de inhoud van deze rol.

Email Telefoon

JOIN

Join the club

Wij zijn altijd op zoek naar recruitment toppers om ons team te komen versterken. Heb jij net zo’n passie voor het recruitmentvak? Ontdek de mogelijkheden

Join us Telefoon