Corporate

De meest succesvolle recruitment oplossingen. Lees hier waarom meer corporates kiezen voor Timetohire.

Scroll

Recruitment specialisten bij jou op de werkvloer

Timetohire helpt bedrijven hun recruitment succesvoller te maken. Dit doen we door expertise en capaciteit aan te bieden om recruitment voor jou te optimaliseren. Jij krijgt de medewerkers die je nodig hebt. En dat kunnen we alleen maar doen dankzij ons toegewijde team van recruitment toppers.

Hou je werkdruk onder controle

Door het wegvallen van een collega of bepaalde groeidoelstellingen die extra werkdruk met zich mee kunnen brengen, kan het zijn dat je als organisatie handen te kort komt. Om gedurende een bepaalde periode extra werkdruk op te vangen kan het inschakelen van een recruitment specialist op interim-basis de uitkomst bieden.

Aim high

Zonder succesvolle recruitment afdeling geen succesvol bedrijf

Juist in deze tijd is het belangrijk dat je recruitment afdeling blijft draaien. Blijf die voorsprong op je concurrenten behouden, bouw aan een talentpool met kandidaten die misschien niet nu, maar over een bepaalde periode een aanwinst voor jou bedrijf kunnen zijn. Bespaar kosten door vacatures zelf in te vullen.

Waar werken wij aan om een succesvolle recruitment afdeling te worden?

Optimaliseer

Optimaliseer en automatiseer waar mogelijk je recruitmentproces

Talentpool

Bouw een talentpool om ook in de toekomst verzekerd te zijn van talent

Bespaar

Werk kosten efficiënt en bespaar op wervingskosten tot wel 50%

Data

Gebruik data om jouw recruitmentsucces te vergroten

Benieuwd hoe wij dit binnen jouw organisatie zouden aanpakken?

Onze recruitment specialisten werken volgens ons Recruitment Success Framework. We hebben dit framework met al onze kennis en expertise speciaal voor jou opgesteld. Download deze even via deze link!

Onze aanpak Downloads

#SamenSuccesvol

Schakel een recruitment specialist in die jouw organisatie kan helpen met het optimaliseren van het recruitmentproces. Zij weten als geen ander hoe een goede candidate journey eruit hoort te zien. Online zichtbaarheid is belangrijker dan ooit, werk daarom aan je employer branding en laat je inspireren en adviseren door een van onze recruitment specialisten.

‘The recruitment department is not the whole company, but the whole company better be recruiting’

Philip Kotler