Corporate Recruitment Solutions

De meest succesvolle recruitment oplossingen. Lees hier waarom meer corporates kiezen voor Timetohire.

Scroll

Recruitment specialisten bij jou op de werkvloer

Timetohire helpt bedrijven hun recruitment succesvoller te maken. Dit doen we door expertise en capaciteit aan te bieden om recruitment voor jou te optimaliseren. Jij krijgt de medewerkers die je nodig hebt. En dat kunnen we alleen maar doen dankzij ons toegewijde team van recruitment toppers.

Zonder succesvolle recruitment afdeling geen succesvol bedrijf

Juist in deze tijd is het belangrijk dat je recruitment afdeling blijft draaien. Echter zien we dat 8 uit de 10 corporate organisaties te veel geld uitgeeft aan externe werving. De kans is groot dat het bij jou ook het geval is. Wil je een voorsprong op je concurrenten bemachtigen of behouden, dient alles op orde te zijn. Je werkgeversmerk moet aansluiten op de behoeft van je doelgroep, je weet wat de beste kanalen zijn om kandidaten aan te trekken en biedt een aanbod dat is afgestemd op de behoeften van de markt.

Daarom is recruitment maatwerk

Geen bedrijf is hetzelfde. We starten daarom altijd met een nulmeting om de belangrijkste actiepunten aan het licht te brengen om jouw gewenste groei te realiseren. We voeren dit uit met een team van recruiters gericht op verschillende specialismen zoals; employer branding, arbeidsmarktcommunicatie, sourcing, hiring en recruitment data.

Recruitment is namelijk niet alleen het vinden van de juiste kandidaten. Het aantrekken van talent met een sterk werkgeversmerk is net zo belangrijk voor succes. Wij zorgen dat jouw werkgeversmerk sterke aantrekkingskracht heeft tot talent en vullen van jouw talentpools met kandidaten voor de toekomst.

Onze recruiters helpen jou om recruitment écht naar het volgende niveau te tillen. Denk aan het opzetten van een ATS (applicant tracking system) systeem en een goede social media strategie. Wij implementeren het voor je. Daarnaast zijn er tal van aandachtspunten zoals; candidate experience, een referral programma of een recruitment dashboard. Wij helpen je met het optimaliseren van alle recruitment processen.

Klaar om je recruitment naar het volgende level te tillen?

Optimaliseer

Optimaliseer en automatiseer je recruitmentproces om efficiënt op te schalen

Talentpooling

Bouw talentpools om ook in de toekomst verzekerd te zijn van talent

Bespaar

Werk kosten efficiënt en bespaar op wervingskosten tot wel 50%

Data gedreven

Zet je recruitment data om en concrete acties meer hires te realiseren

 • 0+

  Recruiters tot je beschikking

 • 0x

  Kortere time to hire

 • 0%

  Of meer kosten besparen

 • 0nps

  Score

Benieuwd hoe wij dit binnen jouw organisatie zouden aanpakken?

Onze recruitment specialisten werken volgens ons Recruitment Success Framework. We hebben dit framework met al onze kennis en expertise speciaal voor jou opgesteld. Download deze even via deze link!

Onze aanpak Downloads

Ontdek hoe je verder komt met je bedrijf

 • Minimaliseer die tijd om de beste kandidaten te sourcen

 • Haal de kennis en expertise van een compleet recruitment team in huis

 • Creer een aantrekkelijk werkgeversmerk om te concureren met de gevestigde orde

  *Hiermee ga je akkoord met de algemene voorwaarden en privacy policy

  contactform_2