Consultant Techniek & Bouwkunde - Woerden

Geplaatst op 8 Oktober

Heb jij passie voor de ontwikkeling van de kandidaten waar je mee werkt maar krijg je nu niet voldoende ruimte om daarmee aan de slag te gaan? Wil jij af van keiharde KPI's en sturing op aantallen en meer werken vanuit de inhoud en lange termijnrelaties met je kandidaten en uiteraard je klanten werken? Lees vooral verder als dit je aanspreekt!

De organisatie

Onze partner in kwestie is een gevestigde detacheringorganisatie die zich richt op het voorzien van gespecialiseerde vakkrachten binnen de civiele techniek en de bouw. Veel van de bestaande klanten (en dat zijn er best een hoop), bevinden zich in de non-profit sector.De cultuur is er een die we niet vaak tegenkomen. Waar concurrenten in het teken staan van snelle klappen en snel geld verdienen, staat deze kleine hechte club voor aandacht voor de eigen medewerkers maar met name ook voor de detacheringskrachten die echt als onderdeel van de organisatie worden gezien en vooral ook zo worden behandeld. Zo wordt er elk jaar een eindejaarsborrel georganiseerd waarbij alle medewerkers en zelfs alle families welkom zijn. Daarnaast worden er talloze kennissessies georganiseerd voor de mensen op opdracht en bieden ze in deze tijd werkplekken op eigen locatie aan. Alles om de band met de gedetacheerden zo hecht mogelijk te houden!

Wat ga je doen?

In deze functie ga je je richten op zowel klanten als kandidaten. Enerzijds ben je een waardevol netwerk aan vakspecialisten aan het opbouwen om vervolgens uit te breiden, hierbij word je ondersteund door Marketing & Communicatie. Daarnaast ga je ingangen zoeken bij organisaties, veelal vanuit warme contacten die al gelegd zijn, om mooie opdrachten voor de specialisten te regelen. Waar bij veel detacheerders het proces na de plaatsing soms nog wel eens als "afgerond" wordt beschouwt, begint het bij deze organisatie eigenlijk pas. Je bent doorlopend in gesprek met de kandidaat en klant om te zorgen dat beide gelukkig zijn en vooral ook blijven. Daarnaast mag je ook actief aan de slag met opleidingstrajecten van kandidaten om ze op de lange termijn genoeg uitdaging en ontwikkeling te kunnen bieden!Je komt terecht in een hecht team dat barst van de ervaring en energie. Iedereen staat klaar om jou mee te nemen in de fijne kneepjes van het vak en de organisatie. Een warm bad dus!

Functie eisen

 • Jij hebt minimaal 2 jaar ervaring in de detachering binnen de bouw of civiele techniek
 • Inhoudelijk ben jij erg sterk en ben je een echte sparringpartner richting klanten
 • Jij komt goed tot je recht in een omgeving waar je veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid krijgt
 • In je werk doe je alles voor de klant en kandidaat: toewijding is jouw kracht
 • Bij voorkeur 40 uur beschikbaar, als jij in 32 uur je doelstellingen haalt is dat ook bespreekbaar
 • Jij bent geen "snelle" verkoper die alleen aan omzet denkt. Jij hebt de kandidaat centraal staan.

Aanbod

 • Een mooi basissalaris van €3.000,- tot €5.000,-
 • Laptop en telefoon
 • Elektrische leaseauto
 • niet alleen de relaties met klanten en kandidaten zijn duurzaam
 • Uitstekende bonusregeling
 • 25 vakantiedagen
 • Een hechte en vrije omgeving waarin je mag ondernemen en mag investeren in langdurige relaties met je kandidaten en klanten.

Contact

Paco de Heij +31(0)85-1054111

FLEUR AALBRECHT | Recruitment Manager

Kan ik je helpen met deze vacature?

Stuur me een berichtje als je meer wilt weten over de inhoud van deze rol.

Email Telefoon

JOIN

Join the club

Wij zijn altijd op zoek naar recruitment toppers om ons team te komen versterken. Heb jij net zo’n passie voor het recruitmentvak? Ontdek de mogelijkheden

Join us Telefoon