Business Analist BPM - Randstad

Geplaatst op 4 November

Wij zijn op zoek naar een Business Analist/Consultant. Onze klant is een toonaangevende ICT-organisatie die zich met name richt op de overheidsinstanties. Denk aan gemeentes, ministeries, of COA. Je zult in de rol van Consultant en analist je steentje bij kunnen dragen binnen de overheid.

De organisatie

Je zult in deze functie veelal op locatie van de eindklant werkzaam zijn, veelal in de randstad, waarbij er echt wordt gekeken naar jou als persoon en waar je het best tot je recht komt. Je hebt dan ook eigen inbreng om zo echt van waarde te zijn bij de klant.Daarnaast wordt binnen de eigen organisatie veel met zusterbedrijven gespard, om zo kennisdeling mogelijk te maken. Het is een platte organisatiestructuur waarbij korte lijnen en open communicatie wordt gewaardeerd.

Wat ga je doen?

In deze functie richt je je met name op de bedrijfsprocessen van de organisatie en de vertaling van de operationele wensen naar IV en/of IT behoeftes en oplossingen binnen het project. Je bent hierbij dus in de lead om de behoeftes van de business te herkennen en vertalen naar duidelijke en bruikbare oplossingen. Daarnaast help je het projectteam bij de uitvoering van deze oplossingen.Je zult de bedrijfsprocessen gaan analyseren om zo verbetervoorstellen uit te brengen. Hierbij is een kennis van Business Process Management en AVG van belang. Je fungeert in deze rol dus als brug tussen de business en bijbehorende ondersteunende afdelingen.

Functie eisen

  • Een afgeronde HBO/WO-opleiding binnen ICT
  • Min. 3 jaar ervaring binnen de grote overheid
  • Ervaring met het ontwikkelen van modellen van optimale bedrijfsprocessen, doen van impact-analyses en verbetervoorstellen
  • Kennis & ervaring met BPM
  • Sterke ervaring op het gebied van Scrum/Agile, Togaf & Nora.Pre: ervaring met AVG, BISL, ASL, ITIL, Prince2.Je bent conceptueel denkend, communicatief vaardig en een analytics sterk.

Aanbod

  • Salaris tussen de 60-75 K per jaar afhankelijk van kennis & ervaring
  • 26 vakantiedagen, 10% vakantiegeld & mogelijkheid tot een sabbatical van 3 maanden
  • Mobiliteitsbudget in een lease-auto of NS Business Card
  • Pensioen- en verzekeringsbijdrage
  • Laptop & 1000 opleidingsbudget per jaar.N.B. Nu ZZP'er, maar toe aan iets meer vastigheid? Een Midlance-constructie is mogelijk!

Contact

Zou je meer over deze vacature willen weten, neem dan contact op met Minke van Dijk +31652347658 of via Minke@metrix-it.nl

FLEUR AALBRECHT | Recruitment Manager

Kan ik je helpen met deze vacature?

Stuur me een berichtje als je meer wilt weten over de inhoud van deze rol.

Email Telefoon

JOIN

Join the club

Wij zijn altijd op zoek naar recruitment toppers om ons team te komen versterken. Heb jij net zo’n passie voor het recruitmentvak? Ontdek de mogelijkheden

Join us Telefoon