Werken bij BDO

  • M. Franck
Marije had nog nooit eerder van Time to Hire gehoord, toch wist ze het na een telefoongesprek zeker! Wat wist Marije zeker? Je leest het in haar eerste blog. Good to have you Marije!
Werken bij BDO

Ruim twee maanden werk ik nu bij Time to Hire. Voor mij was Time to Hire in eerste instantie nog een grote onbekende. Na een uitgebreid en energiek telefoongesprekgesprek met Fleur wist ik het zeker! Hier ga ik weer de lol in recruitment vinden en vasthouden. Ook werd mij al snel duidelijk dat er nog voldoende ruimte blijft om mooie reizen te kunnen maken.

Met mijn eerste opdracht viel ik gelijk met mijn neus in de boter, een interim opdracht bij BDO waar ik verantwoordelijk ben voor de zij- instroom recruitment. Het is een uitdagende en mooie organisatie om voor te mogen werven en samen met de business en met de recruitment toppers van BDO te werken aan het behalen van de gestelde groeiambitie. Ik ben blij met deze kans, het warme welkom, de gekregen verantwoordelijkheden, vrijheid en alle support om samen succesvol te kunnen zijn. Dank aan alle leuke collega’s van zowel Time to Hire als van BDO!

#kansen  #recruitment #happydays #topteam

Marije Franck - Senior Recruitment specialist