Scale-up Friday: Gratis Recruitment Advies

  • Edwin de Jonge
Onze volgende Scale-up Friday is op 12 april! Dan geven wij gratis recruitment advies aan organisaties met een een wervingsbehoefte van 10+ fte op jaarbasis. Email ons om een plek te boeken!
Scale-up Friday: Gratis Recruitment Advies

GRATIS RECRUITMENT ADVIES

Al meer dan 20 jaar werken wij voor klanten uit verschillenden branches samen om hun recruitment naar een hoger niveau te brengen. Tijd om wat terug te geven en onze kennis over recruitment te delen met organisaties die hun recruitment willen opschalen.

Scale-up Friday!

Elke tweede vrijdag van de maand zijn onze ervaren recruiters beschikbaar om te sparren over de werving van nieuwe medewerkers voor jouw organisatie. Wij geloven in het duurzaam neerzetten van recruitment, gericht op de juiste doelgroep met ondersteuning van de juiste technologie. Wij zullen je dan ook inspireren en feedforward geven over jouw recruitment strategie en aanpak.

Afhankelijk van jouw uitdaging(en) delen wij onze ervaring en inzichten over zaken als employer branding, jobmarketing, werving, sourcing, Talent Acquisition, wervingskanalen, recruitment metrics, doelgroepbepaling, recruitment technologie, en wat er verder speelt in jouw markt en organisatie. Geen kosten, geen verplichtingen, en strikt vertrouwelijk.

Dus

Heb jij een wervingsbehoefte van 10+ fte op jaarbasis, neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek of een video-call op onze komende Scale-up Friday!

Je kunt je aanmelden via het contactformulier of ons bellen op 085 – 105 41 11, dan prikken wij een tijdstip.

Wij horen graag van je!