De ideale werkdag

  • Sebastiaan Cové & Misha Blok
Je hebt gezien hoe de dag van Sebas er uit ziet. Al een idee hoe jij je dagen in zou delen?

Bekijk direct onze vacatures, óf lees eerst waarom Paco en Kevin ooit voor Time to Hire hebben gekozen! 

Kevin, Senior Corporate Recruiter 

Toen ik  vorig jaar benaderd werd door een goede vriend om de overstap te maken naar Time to Hire was de beslissing snel gemaakt. Ik kom van recruitmentpartijen vandaan waar er over mijn schouder werd meegekeken, letterlijk en via KPI’s. Die controle vind ik niet fijn en voelt als een gebrek aan vertrouwen.

Hier bij Time to Hire krijg ik het vertrouwen dat ik mijn werk goed doe, op mijn eigen manier. Zo gebeurt het wel eens dat ik op een warme dag, met mijn laptop onder de arm, naar het terras loop. Ik bestel een biertje en vraag om de Wi-Fi en source daar lekker verder. Ik ben een ochtendmens en start soms om 7 uur zodat ik die middag zonder laptop met een vriend bijpraat op het terras. Ik voel mij vrijer om mijn werk op een manier uit te voeren dat past bij mijn persoonlijkheid. Ik heb geen KPI’s nodig om te bewijzen dat ik nu productiever en gelukkiger ben dan voorheen.

 

 

Paco, Recruitment Specialist Werving & Selectie 

Vanuit mijn studie (HRM) heb ik een fascinatie voor recruitment ontwikkeld omdat dit gaat over het verleiden en aantrekken van talent, iets wat zeker op dit moment een hot topic is voor organisaties om hier op de juiste manier op in te spelen en zo voorsprong op de concurrentie te behalen. Daarnaast heb ik altijd veel interesse gehad in start-ups omdat daar naar mijn mening vaak meer ruimte ligt voor eigen inbreng en alles nog niet in beton is gegoten. Tijdens de kennismaking met Time to Hire beviel de organisatiecultuur mij ontzettend door de combinatie van een ambitieuze en informele sfeer. Ik vind het mooi om samen naar een doel te werken met de nodige dosis humor en plezier, je hoeft namelijk niet altijd serieus te zijn om mooie dingen te bereiken ;)

 

Ben je nu ook overtuigd dat je Time to Hire serieus moet overwegen? Bekijk dan onze vacatures! Meer weten over ons? Lees alles over Time to Hire door hier te klikken.

Wij weten heel goed dat recruiters hele sociale mensen zijn, dus als jij liever belt en gelijk kennis wilt maken kan dat ook via: 085 105 41 11